Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gta san andreas pc játékban...

Gta san andreas pc játékban hogyan tudom beállítani hogy ne legyen fekete sáv a képernyő sarkain?

Figyelt kérdés
A monitorom natív felbontása 1024x768. Akármire állítom akkor sem jó. Ha a monitort manuálisan állítom be (crt) akkor a játékban jó de a windows xp ben meg ugye elcsúszik. Csak ennél a játéknál csinálja ezt másnál nem. Valami megoldás? Ja igen, ez az eredeti san andreas tehát nem az újra kiadott verzió.
febr. 16. 12:47
1 2 3
 1/21 Kedves Vezető ***** válasza:

"Ha a monitort manuálisan állítom be (crt) akkor a játékban jó de a windows xp ben meg ugye elcsúszik"

Ezt a részét nem értem, amúgy van olyan felbontás, mennie kell, akkoriban ez egy standard monitor/felbontás volt.

febr. 16. 20:17
 2/21 A kérdező kommentje:

"Ezt a részét nem értem, amúgy van olyan felbontás, mennie kell,"

Megy, csak egy fekete sáv jelenik meg a képernyő jobb és bal oldalán az egyik oldalon még szélesebb is. És be lehet állítani, mert be tudom de akkor a játékból kilépve a windows asztali környezete lesz eltolva mivel a játékban ami jó az kilépve a játékból már nem jó.

febr. 16. 20:32
 3/21 A kérdező kommentje:
Tehát magán a momitoron manuálisan be lehet állítani. De így nem oldottam meg a problémát.
febr. 16. 20:33
 4/21 Kedves Vezető ***** válasza:

Hát, érdekes, amíg ilyen kocka monitorok voltak jónak kéne kennie, ez akkor szokott lenni, ha 1024*768 at raksz szélesvásznúra. De telefonon is fekete sáv van két oldalt a régi játékoknál, a 16/9 telón.

Passz vegyél egy 1024x768 as vga monitort egy 5 ösért, és ennyi.

febr. 16. 22:28
 5/21 A kérdező kommentje:
Ez olyan monitor. A normál felbontása is ennyi. Ez egy sony trinitron crt monitor
febr. 16. 23:35
 6/21 Kedves Vezető ***** válasza:

Négyzet alakú VGA-t mondom, hogy 5 ötéet már van, aminek ez az alapfelbontása, formátuma. CRT nek is jónak kéne lennie, de valami van vele ezek szerint.

Telefonon is régi gameknél van ez, nem bírja mindet "kitölteni".

De pl ha HBO max on nézed a Maffiózók at ugyan ez fogad.

Ezeken menni fog, az fix:

[link]

tegnapelőtt 05:49
 7/21 Kedves Vezető ***** válasza:
Tudom melyiket mondod azt a bazinagy Prometheos os at', de azon is mennie kéne, láttam már Sant azon IS.
tegnapelőtt 05:52
 8/21 A kérdező kommentje:
Egy ilyen adapterem van, ezen majd megpróbálom.
tegnapelőtt 06:03
 9/21 Kedves Vezető ***** válasza:
Nem az adaptert mondtam, banem ha lentebb görgetsz, a monitorokat. Ezek 1024x768 as szaványok általában 19 col ig/ az lenne a legjobb hozzá. VGA.
tegnapelőtt 06:12
 10/21 A kérdező kommentje:

Ja értem. Amúgy is közben rájöttem hogy nekem nincsen hdmi a videokártyán csakis vga meg dsub.

Amúgy ilyen monitor:

Sony trinitron cpd-g220

Ezen is jónak kene lennie nem?

Szándékosan szeretném crt-n tolni.

tegnapelőtt 06:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!