A GTA5 hol lesz?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 21:04
71/93 anonim válasza:
előző vagyok. persze ez a 01.15 szerintem nem igaz, mert még semmi infó róla.: D - vagy az megeshetne h nem mondanak semmit, kidobnak egy-két infót, meg trailert, és egyből dobbantanak a piacon vele ???
73/93 anonim válasza:
biztos lesz de sztem csak konzolra mert a 4-et is eredetileg arra akarták kinyomni.sztem PC-re azért nem hiszem hogy jön mert tudják hogy sokan(köztük én is)illegális letöltők ezért már csak konzolra nyomják ki őket mert arra nehéz vagy egyáltalán nem lehet tölteni.de annyi biztos hogyha a red dead redemption nem jön gépre meek konzolt venni,de még dereng olyan infó hogy fog jönni bár nem tudom biztosan.minden esetre LA Noire jön gépre meg a max payne 3 és ez is jó de a red dead is jöhetne.de gta 5-re biztos hogy még várni kell jócskán ugyanúgy még a mafia 3-ra is sajna de még az assassin's creed 3-ra is sajna
75/93 robotboy6 válasza:
én láttam valami olyasmit a neten hogy az volt kiírva: GTA V: London
76/93 feca4 válasza:
a polcon a gta 1,2,3,4 mellett a gta 5
vagy a media mark ba
79/93 anonim válasza:
San Andreas ... azaz lessz LS kutyák Tommy Vercetti CJ stb.. Csak SF meg LV nem lessz
80/93 anonim válasza:
Az nem olyan biztos hogy CJ és Tommy V. benne lesz. azé mert van a trailer be egy fekete csávó az má CJ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!