A GTA5 hol lesz?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 21:04
1/93 anonim válasza:
Én még nem láttam gta 5-öt. Viszont láttam Valami kiegészítőt a 4-hez ami csak x-box-ra lesz.
3/93 anonim válasza:
akkora szemétség hogy csak x-boxra lesz
4/93 anonim válasza:
Szerintem ezúttal elhagyják az USA-t és egy európai vagy ázsiai metropolisz "képmása" lesz a helyszín (az én tippem Hong Kong).
5/93 anonim válasza:
még be se jelentették,tehát felesleges.
Egyes pletykák 'szerint'(amire 99,99999999999999999999999999999% esély hogy nem igaz) hogy tokióban fog játszódni.ha mégis bejön az a 0,
6/93 anonim válasza:
ha mégis bejön az a 0, valahány % akkor örülni fogok :D jó lenne egy kis driftes rész benne,tokióban :D
7/93 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam hogy Japánban lessz. De szerintem Tokio-ban.
2009. ápr. 20. 21:03
8/93 anonim válasza:
honnan veszitek az ilyen infókat? én semmi használhatót nem találtam:(
9/93 A kérdező kommentje:
pl.:beirod a google-be.
2009. ápr. 22. 18:31
10/93 anonim válasza:
Miről beszéltek? 1 az h még be sem jelentették az 5-öt.Akármit írhatnak ennyi erővel azt is mondhatnánk h Budapesten fog játszódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!