Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A GTA5 hol lesz?

A GTA5 hol lesz?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 21:04
 11/93 anonim ***** válasza:
29%
miért ne jelentették volna be?látszik h nem olvasod gamekapocsot,pcgurut meg gamestart meg az ilyeneket...2010-ben lesz a gta V,és azt még nem tudjuk hogy hol fog játszódni
2009. júl. 18. 11:03
 12/93 anonim ***** válasza:
89%
Ha felnéznél néha a www.gtaplace.hu ra látnád azt a cikket 2010-ben NEM lessz multiplatform gta és nem erősítették meg AZT se hogy utána lessz...
2009. júl. 29. 00:15
 13/93 anonim ***** válasza:
20%

Nem hazudik télleg a Lost and damned után kijöt valami Guy-sos az állitolag csak boxra van.

Hallottam valami Tokyo-rol asszem ott lesz irta egy oldal már nem emlékszem mejik de asszem ott lesz

2009. júl. 31. 17:46
 14/93 anonim ***** válasza:
78%
A Lost and damned csak x360ra jött(de valoszinü pc-re is lessz) a ballad of gay tony boxra fog jönni. egyébként is honnan veszitek azt h gta IV után egyböl V jön? a GTA III után is jött a vc és sa.... egyébként ha egy xy nevű oldal azt irja hogy a gta V bivalyb*sznádon lessz te azt is elhiszed? mert én csak akkor hiszem el ha a fejlesztők megerősítik a hírt
2009. aug. 5. 12:17
 15/93 anonim ***** válasza:
100%
azt nem hinném el hogy bivalybasznádon LESSZ,!!SSZ!!
2009. aug. 7. 12:01
 16/93 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég volt leközölve az interneten egy fotó a GTA V-ről. Később azonban kiderült, hogy kacsa. A képen egy nagy V (római ötös) volt, benne Vice City (Miami hasonvárosa) esti látképével és egy dátum alatta. Én is szeretném, ha Európai város lenne, de azok nem olyan híresek. A lényeg az, hogy ne Amerika legyen folyton, de szerintem lehetlesz majd benne utazni városok közt esetleg csak kiegészítővel, de ez mind csak az én fantáziám szüleménye. Jó lenne, ha Tommy Vercetti (is) visszatérne.
2009. aug. 7. 14:50
 17/93 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a GTA V 2011-ben fog megjelenni nagy valószínűséggel, ezt maga a fejlesztő tette közzé. De előtte még lesz 2 DLC (bár nemtudom, mi az...).
2009. aug. 7. 14:51
 18/93 anonim válasza:
38%

Na akkor most felvilágosítalak titeket:

GTA 5-ről szó sincs egyenlőre, Grand Theft Auto Chinatown Wars jött ki nintendo DS-re, Grand Theft Auto: The lost and deamned kiegészítő a gta 4-höz jött ki xboxra de nem sokára jön pc-re, Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony ez az új kiegészítő 4-hez amihez még trainer sincs és még nem jött ki, xboxon kezd és valószínű utána késöbb majd jön ez is pc-re, gta 5 nincs és sztem soká lesz, viszont lesznek új részek de nem gta 5,6,7,52134 néven.

2009. aug. 13. 23:10
 19/93 anonim ***** válasza:
100%
trainer biztos nincs hozzá :D az a szó amit keresel az a trailer :D
2009. aug. 14. 08:54
 20/93 anonim válasza:
86%
Igen, bocs elírtam :D kösz a kijavítást!
2009. aug. 14. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!