A GTA5 hol lesz?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 21:04
51/93 anonim válasza:
Gta 5 ez még hülyeség de ha lesz az akkora lesz mint az állat mármint méretileg de biztos hogy nagy siker lesz de nemtudják sokan használni mert böszmenagy lesz a gépigénye! de szerencsére nekem birja a gépem a gta 4 et is simán!
52/93 anonim válasza:
Lehetett szavazni h hollegyen Pl:london,newyork sanandreas amikor én szavaztam londom vezetett sztem ottlesz
(nemtom holszavaztam )
53/93 anonim válasza:
Az előző válaszoló írt arról a szavazásról, de azt nem lehet komolyan venni mivel New York is ott van listán és a mostani GTA ott játszodik, de valószínűleg londonban fog játszodni.
54/93 anonim válasza:
a kiegészítő már megvan és nem csak xbox-ra
57/93 anonim válasza:
leirom mégegyszer : www.gtav.net ... de ezt csak kiváncsiságból csinálták... and Tokyó a kijelől hely a Rockstar team nak.... már a Logójában is benne van...
58/93 anonim válasza:
Persze Tokyo meg London, biztos ott lesz az utána lévő meg a saharában!
59/93 anonim válasza:
valakik szerint Hollywoodban
60/93 anonim válasza:
Jövőre lesz valamikor nyáron az első bemutató, vagy az E3-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!