Metin2 vagy Aion jobb?
Régen Metineztem,de abbahagytam és elkedzem WoW-ozi.Egy idő után ráuntam a WoW-ra.Unalmas volt a játékmenet.A fejlődés iszonyatos és unalmas volt.Az instázás meg soha sem jött össze,mert mindig feloszlott a raid.Nem is volt jó ez a játékmenet,mert órákig kell ülni a gép elött,amire lemegy az unalmas insta.
A Metinben a fejlődés,pve és a pvp sokkal izgalmasabb volt.Egy céhháború 10-szer jobb volt mint a WoW-ban egy BG.Lehet,hogy nem valami profi játék,nincs olyan sok lehetőség,de a játékélmény a lényeg.
Szóval arra gondoltam,hogy újra Metinezek vagy elkezdek Aionozni.Melyik a jobb?
A metin2 ben 100 km ről jönnek valami mobok és megölnek.
A questek értelmetlenek, és kevés van belőlük.
A zene annyira rossz hogy leírhatatlan.
Skill nagyon kevés van.
Nem találtam olyan gombot, ami összehasonlítaná a jelenlegi fegyveremet az inventoriban lévővel.
Az interface is elég gyenge.
Miért kérdezed,hogy hány éves vagyok?Azért mert az egyik játék jobban tetszik mint a másik?-.- 20 vagyok.
A questek nem értelmetlenek,nagyon izgalmasak.És nem baj az,hogy levés van belőlük,nagyon jó így,ahogy van.Skill tényleg kevés van.A zene szerintem nagyon jó.Mi az az interface?
Én jelenleg aionozok de metineztem is.
Metin:
-Kevés quest van
-A kasztok borzalmasak, sima metinen szinte csak harcossal lehet lenni, privát szerveren meg lvl 90 fölött meg az ér a legkevesebbet.
-Iszonyat kevés, és látványtalan skill van
-Nagyon kevés item van, és nem hasonlítja össze az itemeket.
-Semmi összetartást nem igényel a játék, maximum bossokhoz kell egy kis csapat
-Nagyobb szinten ha nem fizetsz szenvedés a fejlődés
-Grafika szörnyű
-Irányítás nagyon gyenge, még ugrani se lehet
-A kevés skill miatt 10 éves kis nagyképű gyerekek is elverhetnek hiába vagy okosabb nem tudsz kombinálni.
-Nagyon sok a beképzelt kiskölyök és ez nagyon idegesítő tud lenni
-Az adminok soha nem válaszolnak szinte
-A kovács eltűntetheti a fegyveredet
-Ha elakarsz adni valamit le kell raknod a karidat és nem tudsz mit csinálni
-Viszont a céhháború tényleg jó
Aion:
-Nagyon jók a kasztok, ki vannak egyenlítve
-Sok skill van és nagyon jó látványosak
-Rengeteg item és összehasonlítja őket
-A cuccokat berakod brokerbe és mehetsz tovább
-Nem tűntetheti el a cuccokat ha nem sikerül a fejlesztés
-Vannak erős mobok és bossok amiket cska csapattal lehet leütni és természetesen nagyon jó cucokat dobnak
-Lehet repülni
-Grafika nagyon jó
-Nagyrészt csak értelmes játékosok vannak
-Pvp-ben lehet taktikázni, mindegyik skill más buffot, debuffot ad, mindegyik kaszt ellen más taktika kell, így nagyon izgalmas a pvp nem pedig csak 5 skillt nyomsz végig és figyelned sem kell
Röviden ennyi jutott eszembe
Azért baj mert a bossoknak kéne a legjobb cuccokat dobni és ha mindenki le tudja ütni mindenki fullos cuccokba mászkál, és megintcsak a 10 évesek járnak jól, valamint a kasztok elvesztik így a lényegüket. Általában bosshoz kell egy nagy védelmű közelharcos, egy gyógyító aki nem engedi hogy meghaljon, valamilyen buffer, és a többi kaszt is segíthet pl. egy nagyot sebző mágus távolról sebzi, vagy egy idéző segít azzal hogy a lényét odaküldi.
És ezért természetesen jó cuccokat kapnak ha leütik,+ összetartja a klánt/csapatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!