Miért jobb a sok ember szerint a wownál az
aion/metin2/gates of andaron?
Figyelt kérdés
azt télleg beválalom hogy azokban a játékokban karakterenként van annyi pixel mint a wow-ban egy karakterben de minden másban rosszab? (úgy értem a játékélmény messze a wow alatt van)
2010. aug. 22. 21:56
1/10 anonim válasza:
Mert megunták, abbahagyták a wowot és mivel magyar emberek ezért rögtön ajnározzák a saját játékukat és fikázzák a konkurenciát.
Főleg ha tudják, hogy a saját játékuk haldoklik és a wow ami lassan 6 éves simán lenyomja.
Nem vagyok wow fan, jelenleg sincs aktív accountom, de szoktam játszani vele. Mellette sokáig warhammereztem, de már azt is megbántam, hogy megvettem.
2010. aug. 22. 23:18
2/10 anonim válasza:
Én meg egyáltalán nem szeretem a WOW-ot, de hogy a Metin2 az mekkora egy kalap.... (tessék behelyettesíteni a megfelelő szót), azt elmondani nem lehet. Ha Metin2-nek jobb a grafikája mint a WOW-nak, akkor kb. Alian Anarchy/Anarchy/Incidenete em Varghina szintű grafikája van? Mert a Metin2-nél csak a fent említett háromnevű játéknak van rosszabb textúrázása.
2010. aug. 23. 08:02
3/10 anonim válasza:
Mostmár csak azok szeretik a WoW-ot akik 2005-2007ig kezdtek el játszani,2008 óta nincs túl sok új tartósan megmaradt játékos ,főleg a pofátlan nagy havidíj miatt.Nagyon sokan azért nem játszanak,mert tudják,hogyha jétszanának akkor függők lennének.De egyszer úgyis kihal a WoW:a Blizzard a két évenként kiadott kiegészítőkkel nem tudja fent tartani a játékosok létszámát.
2010. aug. 29. 10:16
4/10 anonim válasza:
2. kommentelő a kiegészítendő szó szar!
2010. dec. 3. 16:55
5/10 anonim válasza:
08-29 10:16
ez akkora hülyeség, folyamatosan jönnek új playerek is wowozni és nem pofátlan a havidíj max itt MO-on, és itt is azoknak akik diákok vagy csórók. De Amerikában és kicsit nyugatabbra is lófasz az a 13 euró...
2010. dec. 3. 16:59
6/10 anonim válasza:
Én kipróbáltam az ingyenes aion szervert. 10 óra a telepítés és a gates of andaronnál ha jól tudom 2 óra.és a Wow fizetős és a coolabb aion szerverek is és a gates of andaron nem.
Ui: a gatesba nincsenek ijesztő szörnyek :P de sztem egyáltalán nem jobb a gates of adnaron egyiknél sem. (96os ijászom van nekem nem tetszet)
2011. ápr. 29. 20:41
7/10 anonim válasza:
A WoW szerintem jó játék.De jobb volt régen.:( Aiont most fogom kipróbálni,nem sokat tudok róla,de szerintem jó lehet.
Metin2 szerintem nagyon jó játék.Lehet,hogy nem valami profi játék,de jó a játékélmény.Igaz,néha túl nehezek a lovas küldik stb...
Gates of Andaron egy iszonyat...WoW klón.Iszonyatos a játékélmény szerintem.
2011. jún. 25. 22:12
8/10 anonim válasza:
Uccso elötti kommentelő: lvl dap goaba 90 látszik. Noob vagy
Uccso kommentelő: mi a bajod a goa játékélményével, kifejtenéd ezt bővebben?
2012. jan. 24. 02:27
9/10 anonim válasza:
Unalmas és nehéz az irányítás.
2012. jan. 24. 22:16
10/10 anonim válasza:
WoW ot a végletekig butítják, hogy akármilyen noob a 10 millából bármit meg tudjon csinálni. A játék PvP je gépes és S Z A R. Az h lófasz grafja van csak h mindenen elmenjen hülyeség, mivel sose fognak olyan nagy world PvP-t csinálni benne amitől akadna... A felsoroltak közül Aion a legjobb. Többi hanyag, szar, vagy utánzat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!