Mirrors Edge játékban borzalmassan egyszer csak elkezd akadozni a játek es van hogy ki is fagy, másnál is elofrodul?
Figyelt kérdés
Letoltottem egy rip verziot. Idaig ment siman...de a masodik,harmadik palyan elkezd nagyon szaggatni (5fsp-vel megy a game,hardver meg van:4mag,4giga,gts250)2011. ápr. 18. 23:47
1/1 anonim válasza:
Nekem is volt olyanom az egyik résznél de megtudtam csinálni...a mentést szedd ki a játékból(másold át valahova) telepítsd újra a játékot és töltsd le hozzá az 1.01-es patch-et és ha akkor is akadni fog (nekem utána semmit bajom nem volt) akkor nem tudok többet mondani
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!