Érdemes lenne rá költeni?
Figyelt kérdés
Kaptam karácsonyra 12 ezret rokonoktól és azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek érdemes lenne-e elköltenem a Guild Wars-ra a pénzt. Kipróbáltam a játékot, nekem bejött, de tapasztalt emberek véleményére is kiváncsi vagyok, hogy szerintetek megvegyem-e az összes részét aztán toljam-e abból a pénzből, amit kaptam most karácsonyra?2010. dec. 19. 10:27
1/4 anonim válasza:
ne tedd! inkább vegyél egy bringát belőle, vagy jégkoribérletet, vagy gördeszkát, vagy alkoholt...
2/4 A kérdező kommentje:
:DD 14 évesen alkoholt? :D mindenestre most elgondolkoztattál, lehet tényleg nem lenne érdemes :)
2010. dec. 19. 10:57
3/4 anonim válasza:
Szerintem inkább várd meg a Guild Wars 2-őt:D
4/4 A kérdező kommentje:
érdemesebb lenne azt legalább? :D
2010. dec. 22. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!