Valaki le tudná írni a Cod: Black Ops történetét?
Így már érthetőbb!
Szóval Steiner a feltaláló, dragovich és krevchenko pedig a másik kettő, akik átmosták az agyunkat Castroval!
Eddig jól gondolom?
És ha nem baj, még egy kérdés:
Castroval mi lett? Mert Castrot a játékban csak 2-szer, háromszor láttam, a Rusalka hajónál, meg amikor az asztalon feküdtünk ők meg beszéltek...
Szóval nem tudom hogy végül mi lett vele (a játékban)!
Tényleg ez az utolsó kérdésem!
Előre is kösz!
Utóirat: Meglepett, hogy te is 14 éves vagy, és ilyen jó a szókincsed, pedig magyar nyelvtanból+irodalomból 4-5-ös vagyok...
Bodor Tomi vagyok.
Mér nem használjuk ezt a topicot? :S
Csak mert megtudtam még pár dolgot, amit nem írtál le.
Pl.: az űrállomás, ahol krevchenko volt. Épp azt az űrhajót, ami az űrállomás fele ment (amire én azthittem atomrakéta xD), nah az krevchenko űrállomása. És hogy a nova 6-nak az aktiváló állomása volt a hajó a végén, onnan tudták volna aktiválni a nova 6-ost, és akkor szétterjedt volna egész Amerikában. Csak mi megakadályozzuk.
És még az elején, amikor dragovich és krevchenko, meg Steiner átprogramozzák az agyunkat, hogy öljük meg Kennedy-t, akkor ugye valaki meg dragovich és krevchenko, meg Steiner ellen hangolt minket. Reznov, vagy Kennedy hangolt minket dragovich, krevchenko és Steiner ellen?
És még a végét nem értem. Mégis meghalt Kennedy???
Én öltem meg? Azt a részt abszolút nem értem...
Megköszönném ha válaszolnál!
Játékon belül kérdem.
Am annyit kitudtam szedni az angol leírásból, hogy amikor
Weavert elfogják, akkor egy kilövő állomáson vannak.
Hello
Olvastam a beszélgetéseteket és tudnám a válszt Tomi kérdésére. Mivel Reznovot megakarta ölni Kravchenko, Dragovich és Steiner ezért Viktor Reznov bosszút akar állni rajtuk (nem Kennedy-n) és mivel Reznov tudata is a miénk ezért arra késztet minket, hogy öljük meg Dragovich-ot, Kravchenko-t illetve Steinert amiért komosták az agyunkat meg mert megakartak ölni. Igen ahol Weaver-t félszemére megvakítják az tényleg Kravchenko rakétakilövőállomása. Kb ennyi lenne
Castro-t az elején megöljük , de a Rusalkás hajónál kiderül , hogy nem ő volt . aztán miután 'elad' minket Dragovichéknak -gondolom én- véget ér a szereplése. Igen , amikor kilövik az elején a rakétát , és Weaver-t elfogják , Kravchenko kiszúrja a szemét ,ezt Mason távcsővel nézi. Mason meséli a vallatóban , hogy Kravchenko volt a célpont , de ennek ellenére Weaver-t szabadította ki , igaz , hogy orosz volt , de 'span'. Na már most utána Weaver nem tudja leállítani a kilövést , de nekünk sikerül szétlőni valami rakétavetőféleséggel.
Nincs a játékban semmi elmebeépülés , lélekátvitel semmi , Reznov EGYETLEN EGY MISSZIÓNÁL SINCS OTT. Vorkutában meghal , egyedül mi menekülünk meg. Csak annyi , hogy Miután kimossák Mason agyát , hogy ölje meg Kennedy-t , Reznov nagyon nagy hatással volt rá , és bebizonyította , hogy Dragovich ,Steiner és Kravchenko a főellenségek , őket kell kinyírni. (ekkor játszuk le Reznovval!! azt a mapot , ahol Petrenko-val (cod5) Dragovichéknak segítünk megkeresni Steiner-t , utána a Nova 6-al megölik Petrenko-t, de mi túléljük , hála egy angol közbeavatkozásnak , majd Vorkutába kerülünk [Reznov]. Mason-t még a legelején , Kubában kapja el Dragovich , amikor szánt szándékkal leugrik a helikopterről , hogy segítse Woods-ot , Bowman-t elmenekülni (ekkor leüt minket Drago). Hudsonnal is játszunk : havas , jéghideg időben , Mason mondja is hogy : '20 degrees below zero. Hudson is a fucking ice cube' és a végén az utolsó előtti pályát 2x játszuk le. Egyszer Masonnal , amikor Steinert lelőjük -látjuk ugye , hogy Reznov lövi le , de ezt is csak beképzeljük , mert -> - egyszer pedig Hudson-nal , amikor kintről látjuk , hogy Mason ordibálja : I'm Viktor Reznov and it's my revenge!' , majd lő. Ezek után történik a kihallgatás , majd a végén Dragovich kinyírása.
Woods meghatározó személy , végig a barátunk , Kravchenko-t leszúrja , de aztán kamikaze akciója miatt , Woods és Krav. felrobbannak , mert Kravchenko bombát élesít magán. Ezt Woods túléli és kórházba kerül.
Igen , van egy pálya még , ahol szintén Hudson-nal vagyunk , ott egy tudóst , Clark-ot (azt hiszem) faggatunk , hogy hol a Nova 6 fejlesztőbázisa , meg mi ez az egész. Ő elmondja , hogy a hegyekben , majd mielőtt elmondaná mire jók a számok , meghal.
Mason a végén rájön , hogy hol kell Dragovich-ot keresni (emlékkép : fekszik a Rusalka hajó mellett).
Pár dolog remélem tisztább lett.
A legeslegjobb CoD sztori eddig , amit láttam! Még a MW2-ét is felűlmúlja , pedig az is brutál jó!
10 pont!
még valami:
Kennedy nem hal meg , amikor bemegyünk a Pentagon-ba , nem öljük meg csat trécselünk vele , de beugrik a kép , amikor fegyvert fogunk rá -> ez a kimosás képe , ezt kellett volna tennünk , de ugye mi nem tesszük meg , mert tudjuk ki a rossz srác.
Nem , nem Kennedy hangolt minket Reznov ellen , másképp kinyírtuk volna Kennedy-t , amint bemegyünk. Akkor már , mikor vele találkozunk , már Drago az ellenség. Reznov hangol minket Drago ellen Vorkutában , amikor az agymosás után Mason oda kerül , Reznov meg miután látta a Nova6 hatását(Petrenko)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!