Valaki le tudná írni az Assassin's Creed 2 történetét, vagy van olyan oldal, ahol részletesen leírják a történetet, és hogy a jelképek, amiket látunk Eagle Visionban, mit jelentenek?
Figyelt kérdés
Végig vittem a gémet, most kezdtem bele a Brootherhoodba, de sajnos nem sokat értettem meg a játékból, és nagyon szeretném meg tudni, hogy mi folyik..2011. márc. 16. 17:12
1/4 anonim válasza:
Itt elég sok mindent megtalálni, és nem csak az 2. részről :)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm, de ezt az oldalt már néztem, és a történetről semmit sem találtam.. :(
2011. márc. 16. 20:05
3/4 anonim válasza:
Nagyon röviden. A templomos rend meg a bérgyilkos rend azért áll már évszázadok óta szemben egymással, mert ugyanaszt az ereklyét, fegyvert keresik. Ez az Alma az Édenből, amit Ádám és Éva lopott el régen. Aka az Éden egy ősi idegen (ufo) kutatóállomás volt, ahonnan megléptek Ádámék. Tulajdonképpen az ő leszármazottaival játszol a játékokban, és keresed az Almát, mert jelen pillanatban senki sem tudja hol van (ha pc-n játszol nem spoilerezek, játsz a Brotherhood-al is mindenképpen, ott is sokminden kiderül még). Dióhéjban ennyi.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, így már értem, hogy a "The Truth videó miért volt. Majd a Brotherhoodhoz is kérhetek egy ilyen rövid leírást? Már Chapter r-nél tartok.
2011. márc. 17. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!