Van valahol Assassin's Creed "könyv" vagy oldal, ahol az egész storyt leírják?
Kb. egy hónapja van meg az Assassin's Creed: Brotherhood.
Nagyon megfogott a története,ezért szeretném tudni az előbbi két rész (Assassin's Creed 1-2)történetével egyberakni,hogy teljes legyen a kép. De költséges lenne mindkettőt megvenni + még azt se szeretném (mivel mindegyik rész bő játékkörű) hogy ne tudjak dönteni,melyiket játszam.Azt a döntést hoztam,hogy játszom az AC:Brotherhood-t (multin,singlen,bonuson,röviden 100%-osra) a többi részt meg elolvasom valahol. Ha jól megy minden,nemsokára a Broth. helyett a Revelationst játszom majd.
Van könyv. Assassin's Creed: Testvériség a címe és elvileg a Revelations-el egyidőben fog magyarul megjelenni, angolul már van. A második rész története már kapható magyarul Reneszánsz alcímmel.
Az első résznek eleve gagyi története van, szóval azt valamilyen rajongói oldalon tudod elolvasni, ha nem akarod végigjátszani.( Amúgy a játék is nagyon gyenge.) Viszont az Assassin's Creed 2-t azt nyugodtan játszd végig, egyrészt a Brotherhood előzménye, másrészt nagyon jó játék magában is. Ja és lesz még egy AC könyv, Secret Crusade címmel, az Altairról(az első rész főhőse) fog szólni. Hogy mikor lesz magyarul még nem tudni.
ha tényleg nagyon bejött a Botherhood, akkor megéri megvenni a 2-es részt is, mert ez a 2 játék közvetlenül kapcsolódik egymáshoz.
az első rész valóban jóval elmarad a második és a brotherhood játékélményétől, de egy rajongónak kötelező darab!
a könyvet, pedig pont ma vettem meg, 3600 ft-ért...hát nagyon tetszik, és remélem ősszel tényleg jön a folytatás
szal szerintem ne sajnáld ezekre a pénzt, egy kis spórolás, és tényleg abszolút megéri :))
Az AC történetét megnézheted a youtubon .Össze van vágva filmre az AC2 Brotherhood és a Rveéation játék.Magyar felirattal.
http://www.youtube.com/user/ratkaatka
az első AC meg itt :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!