Valaki le tudná írni a Cod: Black Ops történetét?
Nos nagyjából ez az.
Ám egy elég nagy részt hihagytál belőle.
A történetben Weawernek is nagy szerepe volt.
1: Ő kapcsolgatta a villamosszéket Hudson mellett.
És hogy honnan tudja meg Hudson a választ?
Az nem visszaemlékezés volt, amikor Weawerrel, (mi voltunk Hudson) Hong Kongba elfogtunk valakit. (most nem tom kívűlről a nevét) És ő is adott pár info.-t.
Ha nem menekül velünk megölték volna úgyis.
És igen, Reznov nem volt ott...
Az utolsó pályák már végre a jelen :). Amikor már minden világossá válik számunkra.
És kilehet találni más történeteket is, talán az is szélja a szerkesztőknek, de ez az igaz :D.
És én is 10/10 pontot adnék erre a sztorira.
Valamit elfelejtettem:
A black ops egy szupertitkos társaság, ám a játék végére már nem lesz szupertitkos, mivel Weawer felsegít az utolsó pályán a csónakba, láthatjuk, hogy nem vagyunk kevesen, akik az igaszságért harcoltak! Végül a Black Ops társaság:
Bowman, Weawer, Hudson, Mason, Woods, katonák, és még pár ember, akinek nem jut eszembe a neve...
Reznov pedig nem a képzeletünkbe volt, hanem igazából is ott volt, csak barátok lettünk, szorosan, mindha egyek lennénk, ahogy már itt leírta valaki.
Remélem a cod 8 is modern rész lesz, még jobb sztorival, vagy ennek a folytatásával!
Értem.
De még feltennék pár kérdést, ha nem gond :D.
pl.:
Mikor mosták ki Mason agyát, felbérelve hogy megölje az elnököt?
Amikor elkapták Kubában, vagy még az előtt?
És hogy ha Reznov már Vorkutában meghalt, akkor mi van a további harcokkal, amikor ő is szerepel?
Mert láttam, hogy ő is öl rendesen, öli az ellenségeket, AKIK VALÓSÁGBAN IS OTT VANNAK. Szóval ezt nem igazán értem... És mi az hogy a Vorkuta után ugye nem jól reagált Mason szervezete, és nem ölte meg, és akkor újra elfogták, bedobtak börtönbe??? Csak mert miután vége Reznov "némileg" hazug mesélyének, máris harcolunk, nem börtönbe vagyunk, én ezt nem értem...
Hiába játszottam végig már jópárszor, mert szeretem, hiába figyeltem beszédre, stb... nem értettem hogy mi van most... Meg miután Woods az egyik főellenséggel ledobta magát, mert gránátot aktivált, utána sem értek valamit:
Hogy kerülünk mi abba a vonatba??? REZNOVVAL? És azon a pályán ő is nagyon öli az IGAZÁBÓL ÉLŐ ellenségeket.
Meg ki az az ember, akit ott megölünk? Azt eddig nem is ismertem, csak pár képet láttam róla betöltésnél, de eddig nem volt vele semmi bajunk, most mi van? Az az ember nem is szerepel a 3 főellenség között...?!
NEM ÉRTEM :sss
Válaszod előre is köszönöm!
óhe hát nem tudom hogy angolos vagy-e ha igen akkor húzz bele:D
mason agyát Vorkutában mosták ki.(a jelenet amire visszaemlékszik hogy fekszik az asztalon és beszélnek fölötte dragovichék az Vorkutában van) Kubában leugrunk a repülőről és elkapnak.ezután vorkutába kerülünk és itt mossák ki az agyát.
Reznov VORKUTÁBAN MEGHAL miután mi átugrunk a vonatra.FIZIKAILAG csak itt volt jelen az egész játékban, többi helyen Masonon kívül senki sem szól hozzá, ez azért van mert csak mason látja az elméjében és odaképzeli. (Vorkutában egy orosz fogoly szól hozzá a liftben:((Reznov!Are you sure we can trust in this American?)).ez a bizonyíték arra, hogy itt rajtunk kívül mások is látják.)
Az ellenfeles kérdésre 2 válasz van:
1:Azok az ellenfelek (nyilván azokra gondlok akik ránk nem ártalmasak, tehát minket nem tudnak megölni, mint például az a viet az alagútban akinek reznov kicsavarja kezét és leszúrja) sosem voltak a helyszínen, csak mason képzelte őket oda, mint reznovot is.
2:válasz ami valószínűbb:azokat az ellenfeleket mindet mason intézte el, csak mivel az egész játék egy elbeszélés, visszaemlékezés, mason vagy kívülről látja magát(reznov testében), vagy úgy emlékszik vissza (a memóriája miatt) hogy azokat reznov ölte meg.ezt bogozd ki, minden benne van
A következő kérdésednek egyszerűen nincs értelme, mason csak egyszer volt vorkutában erre már válaszoltam most
a woods-os részre:a felvonóba úgy kerültünk hogy odamentünk:Dmert mikor woods kiugrott kravchenko-val, láttuk a térképet rebirth islandról, ahol Steiner (náci tudós a nova 6 fejlesztője,akit a 2.Wh-s pályán láttunk) tartózkodik.SZERINTED KI A 3 FŐELLENSÉG HA NEM ŐK?(DRAGOVICH,KREVCHENKO,STEINER)
Értem.
Vagyis majdnem :D...
Az egyik főellenség az a szakállas (akit nem láttam sehol, csak egyszer a Rusalka hajónál amikor beszélgettek)
A másik a kopasz, akivel Woods kiugrik.
A 3. akivel mi végzünk a végén.
De amikor csak Reznovval, vagyis egyedül megyünk, és pisztollyal lepuffantjuk azt az ellenséget, azt nem ismerem, akkor láttam először...
:D... nem értettél
Tudom hogy ki ő.
Azt nem tudom hogy néz ki, de már hallottam róla (egy kicsit)
Nem mondtam semmi olyat, hogy ki ő?
Csak nehéz megjegyezni olyan neveket...
És rendszeresen szogtam híreket nézni! Nem vagyok csicska, azért kérdezek sokat, mivelgörgess tejejsen fel, és mi van fel írva? :
Amit máshol nem mertél... Itt megkérdezheted!
Azért van ez az oldal, hogy kérdezzünk.
És wikipédiát nem olvasok, mert nem 100%-osan igaz, amit oda leírnak.
Nos újra megkérdezném.
Az a bizonyos Castro, meg a másik kettő a 3 főellenség.
Ki az akihez elmegyünk "egyedül" és lepuffantsuk, és épp akkor jön Hudson, és Weaver, de későn.
Kifejezetten márcsak azt az egy részt nem értek a játékban.
Ő a nova feltalálója, azt tudom.
NA JÓ bocs, csak 14 éves vagyok, bevallom semmit nem hallottam még róla az égetta világon, csak most codban először! Bocs! Ne haragudj :'(...
Csak a történetét szeretném megtudni, mert már több főellenség van a fejembe a kelleténél :S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!