Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet paritás a 3x3x3-as...

Hogy lehet paritás a 3x3x3-as kockán és hogy oldható meg?

Figyelt kérdés

A 3x3x3-as kockát mindig minden esetben meg tudom csinálni a kezdő, szintes módszerrel, ám a szomszéd gyerek olcsó kockája most kifogott rajtam. Az hamar leesett, hogy a közepe kivehető, mert a sárga hiányzik is, de amikor már a fehéret sem tudtam kirakni, ki is vetettem vele az összes középső elemet, úgy meg tudtam csinálni a csücskök alapján, az érdekes volt, viszont a csücsök elemek nem hazudnak, hanem egyértelműek, viszont az utolsó szinten paritás helyzet állt fönt, olyan, mint a 4x4x4-es kockán szokott lenni az utolsó szinten.

Kérdeztem a gyereket, hogy tán teljesen szétszedhető a kocka, de azt mondja, h nem.

Angolul rákerestem, hogy ez hogy lehet, azt találtam, hogy rosszul vannak a közepek, de ez nem lehet a csücskök miatt.

Mi nem stimmel?

ma 18:21
 1/2 A kérdező kommentje:

Haha: kiderült, hogy teljesen szétszedhető a kocka, de mindhárom féle kiskocka kivehető! Hogy rakható össze? Megint a csücskök alapján?

De milyen módszerrel?

Cellux segítségével?

ma 18:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, cellux sem kellett, csak alulról kellett kezdenem.
ma 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!