Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki mit vár a GTA6-tól? Csalódá...

Ki mit vár a GTA6-tól? Csalódás lesz nem lesz csalódás?

Figyelt kérdés

febr. 11. 11:01
1 2
 1/11 Kedves Vezető ***** válasza:
73%

Nekem már a trailer is csalódás, meg úgy az egész Rockstar.

Ps 2 re volt 5db GTA.

Max Payne, ami ütött.

13 óta meg várunk, kiadták 100x a régieket, jött egy amúgy jó, de rétegjáték RDR2, A GTA online/RDR 2 online csak a vásárlásról szól, a target lock+felpöccintéssel mindenki 1 headshot, sok értelme nincs. Vadnyugati játékban nem lehet lovat lopni, lelőni valakit felvenni a ruháját, szalonból kell öltözködni, valós pénzzel akár.🤮

A GTA 6 trailere meg érdektelenné tette a várakozást, mert nem a 80s évek, hanem ez a mai TiKTokker gen, RDR 2 grafikával.

Ez a legrosszabb gameing generáció, tele remasterekkel, softos Mortallal, stb.

Azon belül az első új GTA, amit nem várok nagyon.

Szinte csak régi játékokkal játszom, pl Skyrim, Silent Hill 2 2001, MGS 2, Nioh 2 , Death Stranding, de ezek is előző generációs game-k.

febr. 11. 11:41
 2/11 anonim ***** válasza:
43%
Egyértelmű, hogy nagyon oda fog vágni. Én már várom nagyon.
febr. 11. 11:59
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Engem sem nyűgözött le a trailer... Majd meglátjuk.
febr. 11. 18:51
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
A GTA 5-ig bezárólag nyitóhwtea vétel volt mind. Anno a GTA 4 miatt vettem konzolt. De a mai játékipar már nem az a játékipar. Inkább kivárok.
febr. 12. 05:50
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Első.. épp ez a generáció a jó hogy ezt paródizálják Ki nagyon rossz lett volna ha a 80-as évek lettek volna. Ez a tiktok cucc baszo w játékban
febr. 12. 08:11
 6/11 Kedves Vezető ***** válasza:

5, de ebben vagyunk, ezt a generációt látjuk minden nap, régiek. A 13 as még nem tolta így az ember pofájába a Z gent.

Nekem egyértelmű az átalakulás, mint a Mortalban. Csatlakozom a 4 hez, Én be se szálltam ebbe a "generációba", nem az Én világom már az egész konzolon FPS számolgatás, stb.

A GTA miatt reménykedtem , hogy jó lesz, ami sokaknak biztos jó, mint az új Mortal, de nekem nem.

Nincs miért megvennem, ez nem egy paródia-sorozat volt.

Kíváncsi vagyok hogy oldják meg a rablást azért, majd elolvasom, mivel a legtöbb bankban már kp sincs, és egy csokit nem bírsz ellopni, annyi kamera/őr van.

Ha ezzel párhuzamosan megjelent volna egy 80s évek beli, Vice City , mondjuk karakterszerkesztővel, kíváncsi lennék mennyien választanák ezt.

Mindegy, tényleg vége ennek is, a játéknak, úgy érzem.

Az Elden Ring óta konkrétan nem jelent meg semmi.

Főleg olyan nem ami miatt Ps4,5 öt vennék.

A Ps3 grafikás Ps4,5 exkluzív Ronin is úton van Steam re.

Komolyan nagyobb késztetést érzek inkább egy San Andreas újrajátszásra, mint erre a 6-ra.

De, örüljön mindenki, akinek ez bejön, jó játékot kívánok hozzá! 🙃♥️✌️

febr. 12. 08:35
 7/11 anonim ***** válasza:
63%
Attól függ, hogy érdekes lesz-e a sztori amit el fog mesélni
febr. 12. 09:36
 8/11 anonim válasza:
Szerintem nem lesz nagy durranás a gta 6 mivel a gta 5 online ban szereplö járművek elég rosszak és drágák még van amelyik repűl ki tudja milyen lesz a trailer nem volt annyira meglepö
febr. 14. 16:58
 9/11 anonim ***** válasza:
54%

Baj, hogy nem a 80-as években játszódik? Ember, mai gamer generáció nem akar a 80-as években játszani GTA-t :D.

Gondold el, hogy egy 80-as években játszódó GTA (Mai nézőponttal) mennyire lekorlátozza az egész játékot. Csak egyet mondok, mennyi autó félét tudnak beletenni? Neharagudj, egy játékost sem mozgat az, hogy húdemarha jó lesz, vezethetek egy 1983-as Toyota Camry-t a GTA-ban.

Érted. A játék neve. Grand Theft AUTO. Erre beleraknád egy olyan korba a játékot, ami az autógyártás szempontjából az egyik legérdektelenebb és unalmasabb éra volt. (És most itt a normál, hétköznapi autókra gondolok, nem a kirívókra). Egyszerűen unalmas lenne az egész, hidd el.

Pont ez a baj, és másik komment meg az RDR online miatt sír. Egy olyan korban játszódik, ahol semmi létjogosultsága egy multiplayernek. Mert egyszerűen nem tudod változatos kontenttel kitölteni. Mit raksz bele, hogy fenntartsd az érdeklődést? Még több lovat? Több fajta dinamitot? 18-adik féle revolvert? Új lovaskocsit? Mégegy vonatot? Húdejó.

Hálát adok az égnek, hogy mai korban fog játszódni a GTA6 és nem 50 meg 60 évvel ezelőtt.

febr. 16. 11:34
 10/11 Kedves Vezető ***** válasza:
60%

Letojom a mai 20 éveseket, ha az a "mai generáció", 40 eseknek meg általában kivan a .. a.. ezzel a tiktokker/Yt generációval.

Ha nem büntetnének..😁💐

febr. 16. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!