Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Számotokra mi volt a legnagyob...

Számotokra mi volt a legnagyobb csalódás vagy kritika a Cyberpunk 2077-tel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szerintettek is túl korán adták ki a játékot és még bőven lehetett volna rajta mit bővíteni vagy újra gondolni?

Én a napokban fejeztem be a játékot és elég csalódott vagyok az egész játékkal kapcsolatban.

Le fogom írni a véleményemet, hogy miért, de előbb a ti véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy kinek miért nem tetszett a játék.

2022. ápr. 10. 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Két hónappal ezelőtt vittem végig az eredeti, Steamen vásárolt verziót. Én egyáltalán nem csalódtam benne, nagyon élveztem a játékot. Akciósan vettem féláron, de a teljes árat is simán letettem volna érte. Minden acsit megszereztem, közel 200 órát töltöttem a játékban, és majdnem annyira élveztem, ahogy anno a Witcher 3-at is.

Neked mi okozott benne csalódást?

2022. ápr. 10. 21:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Minden játékot túl korán adnak ki, mert jelenleg egy AAA cím normális fejlesztése már sajna 6-8 évre nőtt a régi 1,5-2 év helyett a rengeteg grafikai elem miatt.

Az se segít, hogy a kiadó minél előbb pénzt akar látni, ezért aztán jön az elővásárlás és társai, amivel viszont a saját kezét köti meg, mert ilyenkor már fix időt kell adni, ami vagy összejön, vagy nem.

Sajnos a legtöbb elővásárló meg véres szemmel veri a billt ha találnak valamit, ami nem úgy megy, mint ahogy várnád. Emlékezzünk csak vissza, szó szerint gyilkossággal fenyegették a fejlesztőket, mert eltolták a kiadást 2 hónappal. Normális ez szerinted?

Ami magát a játékot illeti, én még nem jutottam el a végére, de eddig nekem is tetszik. Én sem értem mi ez a hatalmas "csalódottság" hullám. Ez nem egy szent grál, ahogy a Witcher se volt az, bármennyire is próbálják annak beállítani. Itt inkább a túlzott 'hype'-ot érzek, tipikusan túlságosan belelovalod magad egy dologba majd csalódsz hogy az nem olyan, mint a te fejedben volt elképzelve. Nekem itt se voltak hatalmas elvárásaim, ahogy a Witchernél se és szerintem teljesen élvezhető játék.

Ezt figyelembe véve érdekelne, mi az amiatt csalódtál benne és nem a túlzott 'hype' miatt.

2022. ápr. 11. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!