Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi volt a legpozitívabb...

Mi volt a legpozitívabb csalódásod animével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Amikor volt egy előítéleted, de amikor elkezdted nézni az animét, akkor rájöttél, hogy nagyobbat nem is tévedhettél volna, mert annyira jó, annyira más, mint ahogy elképzelted

2021. máj. 7. 19:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Bunny Girl Senpai
2021. máj. 7. 20:06
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Tensei shitara slime datta ken
2021. máj. 7. 20:15
 3/15 Bijjanka0517 ***** válasza:
75%
One piece, Tensei shitara slime datta ken és még sok másik
2021. máj. 7. 20:20
 4/15 anonim ***** válasza:
86%

Mob Psycho100

Gintama

Bleach

Mawaru Penguin Dru

Kuroko no Basket

Devilman Crybaby

Mirai Nikki

2021. máj. 7. 20:20
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

Angel Beats és Charlotte, mert elsőre egyik sem tetszett, de nagy nehezen újranéztem őket, és mind a kettőből kedvenc lett. :D

Meg van a Quintepless Quintavalami (gyors gugli után Quintessential Quintiplents... mi baja van a címekkel Japánnak?), bár ebből kedvenc nem lett.

Ide sorolom még a Re Zerot, aminek az első pár része nagyon nem tetszett, de onnantól kezdve, hogy elkapott, sodort magával.

Hirtelen ennyi jutott eszembe. :D

2021. máj. 7. 20:42
 6/15 anonim ***** válasza:
44%
Tokyo Ghoul
2021. máj. 7. 20:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Toaru Kagaku no Railgun

Amikor az animeaddicts-os ismertetőjét olvastam, egyből kiverte a szememet a "shoujo ai" kulcsszó. Ez úgy el is vettem a kedvemet, szóval passzoltam az animét. Utána el is felejtettem egy időre, aztán egy másik alkalommal egyik ismerősöm unszolására elkezdtem nézni a Toaru Majutsu no Index-et. (főtörténet) Mivel tetszett, megnéztem, hogy milyen hozzá kapcsolódó sorozatok vannak még, és ismét előkerült a Railgun. Ekkor már úgy voltam vele, hogy egye fene, rossz csak nem lehet. Aztán rájöttem, hogy a "shoujo ai" rész, igazából csak poénforrás, és nem is kölcsönös. A sorozat egyik felén sírtam a röhögéstől, a másik felén meg tátottam a számat a sok epic jeleneten.

2021. máj. 8. 14:03
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Általában minden amit túlhypolnak.

Mert jók, tényleg. Csak elkap az undor ha valamit széthypolnak. 🤣

2021. máj. 8. 20:26
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Berserk (1997): Még az animézésem elején néztem, előtte csak AOT, Mirai Nikki stb animéket láttam amik szép grafikájúak voltak, szóval eléggé féltem belekezdeni a grafika miatt, meg taszított a főszereplő hatalmas kardja. Viszont elkezdtem és a 2.résztől beszippantott, egybe végignéztem az egészet és csak azért tanultam meg angolul, hogy tudjam folytatni a mangáját. Azóta is a top1 mangám.

Hunter x Hunter (2011) : Nem nagyon szeretem a vicces, vidám animéket, jobban vonzanak a darkos, depresszívebb művek viszont rengeteg sok jót hallottam róla ezért gondoltam adok neki 3-4rész esélyt hogy gyorsan dobni tudjam. 5nap alatt végignéztem mind a 148részét.

2021. máj. 8. 21:56
 10/15 A kérdező kommentje:

"taszított a főszereplő hatalmas kardja"

Ezt remélem szó szerint érted XD

2021. máj. 8. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!