Fideszes szavazók, szerintetek mi volt 2010-től a kormány 5 legpozitívabb intézkedése?
Gazdag vagyok, így még gazdagabbá tett a fideszes döntéshozók!
Lásd:
1. Csok
2. Egykulcsós adó
3. Uniós támogatások soron kivüli odaitélése
4. Forint gyengítése, amivel milliókat kaszáltam az árfolyamingadozás miatt
5. A munkavállalók jogainak a megnyírbálása, így ha hőbölögnek, akkor is nekem áll a zászló a törvényeknek, a bürökráciának, kapacitás hiánynak köszönhetően!
- közmunka program, és munkahely teremtés
- családi adókedvezmény
- rezsicsökkentés
- devizahitelek kivezetése
- sok ügyintézés díja megszűnt pl: személyi
Nem vagyok fideszes de ami jó, azt el kell ismerni
1, stadionok.
A fociban kalap szar vagyunk és leszünk, de vityán kívül hány ember mondhatja, hogy konkrétan a kertjébe épült egy stadion? meg úgy konkrétan random dobálgatjuk a milliárdos stadionokat ahova a kutya se járt be?
2, paks2.
Még 2014-ben megállapodtak, azóta se haladt semmi de egy konyhát meg 2 irodaházat már felépítettek 120 milliárd forintért. De szerencsére 30 évre titkosították a részleteket így még a fideszes barbároknak sincs fingja se, hogy mennyibe is fáj nekünk ez a biznisz, de vélhetően az unokáitok is inni fogják a levét
3, mr.lölö.
Pár éven belül a világ egyik leggazdagabb emberévé tettünk egy olyan félnótást aki a cipőjét se tudja megkötni egyedül, de legalább tartja a száját, azért nem jön rosszul egy ilyen barát ha milliárdokról van szó
Többit meghagyom nektek, de azért lehetne sorolni a magánnyugdíjpénztárak államosítását, trafikbizniszt, földprivatizáció amivel megint lölö járt jól meg amúgy olyan hosszú a sor de kit érdekel? mert a magyarokat biztos nem, hogy szarrá lopják őket, mert ha zavarná őket már léptek volna
- A forgalomból kivont 2 , 5, forintos érme.
- Ingyenes internet a könytàrban.
- És az első műpuncimat közmunkàs bérből tudtam finanszírozni. Az egy Lady rider Fleshlight volt 15 ezer forint, életem màsodik legszebb.napja.volt, amikor kibontottam. Isten àldja USÀ-t (ott gyàrtjàk)
- Amikor megnyerték a màsodik vàlasztàst ezt mondta kiràlyunk: Most kell szerénynek lenni.
- A krumplit mindig becsülettel küldik. Leszoktam mérni, és mindig több az igértnél. Ez a kiràlyunk jósàgànak köszönhető.
- Szavazàskor tök jó. Jönnek értünk, a buszban van pezsgő,kaviàr, és koko is no meg anàlszex.
Nem vagyok fideszes szavazó, baloldali-liberális kormányváltást remélek 2022-ben, ennek ellenére leírok néhány dolgot, ami mindenféle irónia, szarkazmus nélkül bejön nekem. Most a kérdésből fakadóan nem fogom azt a tengernyi dolgot felsorolni, amik miatt én a kormányváltásnak szurkolok, illetve hogy a lentiekből eredő haszon eltörpül a károk mellett, amiket okoztak.
- Nemzeti dohányboltok: igaz, a megvalósítás mikéntjével, hogy csókos emberek kft-jeit gyarapítjuk, az már nem tetszik, de a tény, hogy nehezebb hozzájutni a dohányárukhoz, és drágábbak lettek, az tetszik. Bár ennek állami monopóliumnak kellett volna lennie, a profitból pedig egészségügyet, oktatást és (tömeg)közlekedési infrastruktúrát kellett volna fejleszteni
- Nem annyira koronahisztisek, mint rengeteg nyugat-európai kormány: igaz, itt is van éjjeli kijárási tilalom, itt is kötelező a maszk (szerintem a pozitív mintapélda ebben a kérdésben Svédország), de sose csináltak olyan irreális lezárásokat, mint Olaszországban, Szlovákiában, Egyesült Királyságban, stb. Szerintem elfogadhatatlan, ha egy nem együttélő, 20-22 éves pár nem találkozhatna egymással még egymás házában sem, mert mondjuk az egyik Budapesten, a másik pedig Érden lakik. Szerencsére itt az országon belüli szabad mozgás nincs korlátozva, éjjel pedig ott, és annál alszol, akinél szeretnél, csak ne menj ki közterületre. Mivel itt az intézkedések enyhébbek, a gazdasági következmények is egy kicsivel enyhébbek lesznek. Csehországban, ahol ugyanúgy vasszigor volt, mégis többen haltak meg lakosságarányosan, Svédországban pedig egész tűrhető a statisztika, tehát semmi se bizonyítja, hogy a szigor mértéke és a halálesetek száma bármilyen korrelációban állna egymással.
- Apróbb, elektronikus ügyintézésbeli, ügyfélkapus fejlesztések: pl. gépjárműlekérdezés korlátlan, ingyenes, és bővebb adatsort szolgáltat, jogosítványt nemrég olvastam, hogy már elektronikusan is lehet hosszabbítani az orvosi alkalmassági bescannelésével, ilyesmik.
- 25 év alattiak szja-mentessége szép dolog lett volna, ha 2010-ben vezetik be. Most így egyszerű kampányfogás. Ugyanígy a 13. havi nyugdíj 4 év alatti fokozatos visszaépítése. 2009-ben sipákoltak az eltörlése miatt, akkor miért csak most kezdték el visszavezetni, és miért így? Ettől függetlenül, mivel legalább megcsinálják, belesoroltam a szép dolgok közé.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
- Munkahelyteremtés
- Nők 40 év utáni nyugdíja
- CSOK
- Kedvezményes áfakulcsok
- Egykulcso adó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!