Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi volt a legpozitívabb...

Mi volt a legpozitívabb csalódásod animével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Amikor volt egy előítéleted, de amikor elkezdted nézni az animét, akkor rájöttél, hogy nagyobbat nem is tévedhettél volna, mert annyira jó, annyira más, mint ahogy elképzelted

2021. máj. 7. 19:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Youjo Senki
2021. máj. 9. 18:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Death Note
2021. máj. 9. 18:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!

> Már akkoriban is csömöröm volt a SAO klónoktól és nem vártam többet annál, hogy megnézek 1-2 részt, aztán hagyom a francba. Ehhez képest ez szatírája volt a műfajnak és instant kedvenc lett.

Space Cobra

> A pilot specialja nagyon nem jött be, aztán 1-2 évvel később esélyt adtam a sorozatnak is és nagyon is jól tettem.

Keijo!!!!!!!

> Itt is arra számítottam, hogy gyűlölni fogom, ehhez képest nagyon jó paródiája lett a shounen sport alműfajnak. Bár szerintem igazán értékelni az tudja, aki látott hasonlókat, mint a Kuroko és Tennis no Ouji-sama.

Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru

> Egy dark mahou shoujo sorozat, ami sokkal jobban rejtegeti magát, mint a Madoka.

Manyuu Hiken-chou

> Elsőre az első rész prológusa után eldobtam, mondván csak valami öncélúan erőszakos sexploitation sorozat. Igazából könnyed szórakozás.

2021. máj. 11. 18:00
 14/15 A kérdező kommentje:
Kőszönöm 13-as és mindenkinek, aki részletekkel fejti ki a válaszát. Sokkal informatívabb, mint egy puszta címet olvasni :)
2021. máj. 11. 18:10
 15/15 anonim ***** válasza:
JoJo
2021. máj. 18. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!