Mi az oka annak, hogy a jövőre érkező Lego Star Wars:
The Skywalker Saga nem jelenik meg PC-re?
Figyelt kérdés
Nehéz lenne leírni a csalódottságot és dühöt amit érzek, miután hónapokon át epekedve vártam ezt a játékot, és az még a kisebbik gyomros volt hogy nem jelenik meg idén ahogy ígérték (jó szokás szerint), hanem csak jövőre, de az igazi mélyütés az az volt hogy nem lehet PC-re megvenni, azaz nem jelenik meg, csak idióta Xboxra, Playstationre meg ilyen vackokra. Még valami MAC-re vagy mi a fenére is kijön amivel szerintem 10 ember nem játszik a világon, de a legnagyobb platformra, PC-re valamiért nem. És már nem az első játék amit nem adnak ki PC-re vagy csak késve (a GTA 5 is évekkel később jött ki PC-re). Kérdésem: mi ennek az oka? Miért diszkriminálják szándékosan a PC-t, mikor azon játszanak legtöbben? Az ember azt hinné a profit hajtja ezeket a cégeket, szóval ebből a szempontból is értelmezhetetlen (meg egyébként is).
Lehet ilyen bünti, mert hogy pc-n úgy is mindenki kalózkodik.
2020. szept. 16. 19:16
2/40 anonim válasza:
Jogos, ahogy az első is írta, a Pc-sek kb 80%-a csak le torrent-elné magának. Ergo nem igazán lehet olyan hú de nagy haszonra számítani a Pc-s ágról. Azért nem kis munka átírni 1 konzolos játékot Pc-re, és ha nem is éri meg akkor minek is tennék. Így teljesen érthető hogy konzolokra koncentrálnak ahol nem lehet le kalózkodni a játékot, ergo tiszta bevétel, azzal szemben hogy Pc-n megveszi-e a jó nép vagy sem. Azt aláírom hogy lenne aki megvenné, de most őszintén, sokkal többen töltenék le "ingyen" mint megvennék.
2020. szept. 16. 19:41
3/40 anonim válasza:
Forrást linkelnél? Csak mert semmi jelét nem találom annak, hogy nem jelenik meg PC-re.
2020. szept. 16. 20:24
4/40 anonim válasza:
Amúgy eskü egy órája kerestem rá, és akkor még nem szerepelt a platformok között a Windows. :D
De én PC-re gondoltam, nem erre a Steam izére. Tudod, PC: számítógép, lemez megvesz, berak, feltelepít. Ilyen platformom hogy Steam nincs, ahogy Xbox meg Playstation se. Nekem PC-re kéne. Persze nyilván arra pont nem jelenik meg, minden más hülyeségre meg igen. Remek...
2020. szept. 17. 00:48
7/40 anonim válasza:
Remélem ezt most csak poénból írtad, Steam szerinted min megy? Vasalón?
A lemezezéssel meg hol élsz, 2010-ben? Bár már akkor is a játékok jó részéhez kellett Steam, Origin, Uplay vagy hasonló rendszer.
2020. szept. 17. 01:08
8/40 A kérdező kommentje:
Én nem foglalkozok ilyen marhaságokkal, tele vannak buggal meg net kell hozzá meg szedi a pénzt a számláról meg franc tudja. Ott a CD, azt 10 év múlva is berakom azt fut, nem kell hozzá se net se új fiók se semmi hülyeség. Amúgy sem fogok azért előfizetni erre a Streamre vagy mire egy játék miatt. Lemezen akarnám megvenni. Mindent azon vettem eddig, Lego játékokat is, GTA-kat is, mindent. Filmet is Blu-Rayen meg DVD-n veszek, nem érdekelnek ilyen idióta előfizetős oldalak. Aztán meg gondolnak egyet és nem tudok többet játszani mert letiltanak, azt kifizettem rá egy vagon havidíjat. Kösz nem. Lemez az a jó. Az itt marad nálam.
2020. szept. 17. 01:12
9/40 anonim válasza:
Tudod, erre van az a mondás, aki hülye, szenvedjen. Mert tulajdonképp úgy szidsz valamit, hogy nem is tudsz többet róla, mint az ilyen elcsépelt frázisok pattogtatása. Szerinted a Steamnek is majd pont a számládról kell a pénz mikor negyedmilliárd regisztrált felhasználója van, és csúcsidőben 20 millióan vannak egyidejűleg bejelentkezve.
Bár már GTA-t is jó rég vehettél, ugyanis a 4 is használt először Win Live-ot, aztán átkerült Steamre, Lego játékok szintúgy régóta Steamet használnak.
Bár minek is akarok megmagyarázni bármit annak aki ilyen urban legend szintű " érveket " hoz fel, majd tapasztalod a saját bőrödön úgy is, mert sok mindent nem fogsz tudni vásárolni ha feltétel, hogy menjen bármilyen Steam, Origin stb nélkül.
2020. szept. 17. 01:26
10/40 A kérdező kommentje:
Bocs de a GTA V-öt is lemezen vettem annak idején a Media Marktban. Nem használtam ilyesmit ahhoz se. Meg mi az hogy üres frázisok? Mondj már egy érvet amiben az ilyen streaming szolgáltatók vagy mik jobbak. Net kell hozzá, csomó adat, havidíjas, bugokkal teli, túlterhelődhet, ha gépet újrateszed vedd meg újra sorolhatnám. A lemez meg? Egyszer megveszed, felrakod a polcra aztán ha akarod 200-szor újratelepíted, onnantól ingyen van, biztonságos, stabil (már persze ha eredeti gyári). Ne magyarázd már meg nekem hogy a trágya finomabb mint a tejszínhab...
Gondolom most azért menő ez a Stream vagy mi mert valakinek ebben van a nagy pénz aztán divatossá tette, ahogy a Netflix meg a többi értelmetlen ökörség amiknek semmi előnye csak néphülyítés, ott is magyarázzák hogy de jó, ja biztos jó hogy fizetsz folyamatosan, aztán ha lemondod akkor onnantól hiába fizettél évekig, nem nézhetsz semmit. A DVD-t meg addig nézed míg el nem unod, ha 2000-szer akkor annyiszor. Nem mellesleg nem száll el az egész ingadozó netkapcsolat, túlterhelt szerverek vagy hekkerek miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!