Mi az oka annak, hogy a jövőre érkező Lego Star Wars: The Skywalker Saga nem jelenik meg PC-re?
mert nem azon játszanak a legtöbben. ma már játékot elsősorban konzolra fejlesztenek, amit aztán portolnak pcre. jó kérdés miért, változik a világ. plusz a konzol célhardver, egyszerűbb és olcsóbb rá fejleszteni, plusz letorrentezni sem tudod.
ha annyira kell a program, veszel hozzá vasat, úgyis kontrollerrel játszottad jó eséllyel pc-n is (én pl biztosan)
édesjóistenem a steam pc-s platform
haladj már picit a korral, ma már digitális store-okból veszi az ember a játékot, ilyen steam is
Akkor kapják be, ha nem lesz lemezen én tuti nem fogom megvenni, majd akkor játszok a régebbiekkel, azok is jók voltak.
Amelyik meg itt boomerezik meg trollkodásnak vélte a kérdésem, annak üzenném, hogy nem mindenki olyan konzum idióta, hogy elélvez minden szartól amit a hülye pénzsóvár cégek a nyakunkba akarnak varrni ha kell ha nem. Igen, jó dolog haladni a korral, feltéve ha annak van értelme. Én pl. rohadtul rühellek állandóan jelszavakat gépelni, azonosításokon átesni, netkapcsolat erősségét lesni, meg tököm tudja, mikor nem is netezni akarok hanem játszani. Meg abból is elegem van, hogy állandóan a hülye xbox meg playstation van előtérbe helyezve, azokra minden IS megjelenik, miközben gépe meg sztem 50x annyi embernek van, de nem baj ők le vannak tojva, az ő pénzük nem pénz...
Vagy esetleg még azt tudom elképzelni, hogy itt mindenki Bill Gates fia vagy munkatársa és milliárdjai vannak, hogy az összes konzolt birtokolja (amiből kb. évente jelenik meg újabb mint a telefonokból, apropó abból se veszek újat minden évben hiába akarják ezt a mobilgyártók), meg olyan sebességű nete van mint a NASA-nak. Tökre jó érv hogy "manapság már minden sarkon van net", ja, csak mondjuk egy GTA V feltelepítéséhez nem olyan sebességű net kell mint messengeren a lájkok küldözgetéséhez. Már feltéve ha még ebben az évtizedben játszani akar az ember. Meg mint mondtam ha a Lego nem is netes játék (amit amúgy szintén ki nem állhatok, miért hiszik hogy mindenki másokkal akar játszani, a GTA Online-t is ezért rühellem mert állandóan azért hasal el a küldetésem mert elmegy a net vagy épp széthekkelték a szervert), akkor mi a búbánatnak függjek a nettől? Meg minek írkáljam minden bejelentkezésnél a 625. jelszót meg lessem a kódot a telefonomra, mikor egyszerűen elég lenne az ikonra kattintani?
Szóval nem tudom mióta lett a korral haladás egyenlő azzal hogy örülni kell a túlbonyolított, értelmetlen marhaságoknak, de ha így van, akkor büszkén vállalom hogy nem, én nem akarok "haladni a korral". Lehet hogy a lemez "elavult" volt, cserébe könnyebb, gyorsabb, kényelmesebb és biztonságosabb.
Emiatt lennék boomer? Leszarom. Annyi bűnöm volt hogy normálisan akartam játszani egy játékot (amit teszem hozzá kifizettem volna, ahogy eddig is, nem lekalózkodom), de ha nem hát nem. Akkor játszok a régiekkel. Szerencsére bőséges az arzenál. Ti meg töltsétek a fél napotokat előfizetéssel, jelszó írogatással meg netkapcsolat ellenőrzéssel. Én azalatt kiütök 3 pályát a Lego Star Wars első részében. Boomer.
Most nincs kedvem az összes helytelenséget tételesen megcáfolni amit ide vetettél, csak egy konkrét kijelentést, ami teljesen valótlan.
"összes konzolt birtokolja (amiből kb. évente jelenik meg újabb"
Xbox (classic) - 2001
Xbox 360 - 2005
Xbox One - 2013
Xbox Series X, Series S - 2020
PlayStation 1 - 1994
PlayStation 2 - 2000
PlayStation 3 - 2004
PlayStation 4 - 2013
PlayStation 5 - 2020
Az hogy egy generáción belül jelentek meg újabb modellek, nem azt jelenti hogy le kellett cserélni, mert ugyan úgy vitte mind azokat a játékokat amik az adott generációra megjelentek.
"Akkor kapják be, ha nem lesz lemezen én tuti nem fogom megvenni, majd akkor játszok a régebbiekkel, azok is jók voltak."
Sírva fognak fakadni ugye érzed?
A többibe én már bele sem megyek, eleget írogattam korábban, ha számodra okés vagy direkt játszani a kőkorszakit, vagy ennyire alkalmatlan vagy arra, hogy felfogd a világ fejlődik és sok esetben jó irányba, az se a mi bajunk, nem mi fogunk játék nélkül maradni. :)
Ide is egy mail és jelszó párossal lépsz be nem? Ennél nem bonyolultabb. Max ha + biztonságot akarsz, e-mailos beléptetés, vagy authenticator, de amúgy nem egy nagy ördöngősség.
Ez az adatok kérdése is olyan, hogy most gondolj bele, mit kezdenek az adataiddal, ha annyira akarják úgy is megtudják, de alapvetően ez számukra max statisztikaiag hasznos, nem személyes szinten.
Na meg eltekintve attól, hogy bankkártyát féltik sokan, ami megint olyan, hogy egy nagy cég nem arra fog rámenni, hogy xy kártyájáról leemeljen egy kis pénz mikor amúgy is dollármilliós bevételeik vannak naponta, de ha valaki annyira fél erre is annyi megoldás van már, bankokban lehet direkt netes kártyát kérni, amire mindig csak a szükséges összeget rakod át, lehet Paypal-t használni, lehet feltöltőkártyát vásárolni akár boltokban, amit az adott boltban regisztrálva hozzáíródik az egyenlegedhez és vásárolhatsz belőle.
"ha számodra okés vagy direkt játszani a kőkorszakit, vagy ennyire alkalmatlan vagy arra, hogy felfogd a világ fejlődik és sok esetben jó irányba, az se a mi bajunk"
Persze, mert rögtön személyeskedni kell ha valaki nem ért egyet mi?
Nekem teljesen rendben van ha fejlődik a világ, de csak annak örülök amikor jó irányba. Ne kelljen már mindent automatikusan élveznem csak azért mert új, ha közben szar... Lehet te úgy vagy programozva hogy bármi amin az idei évszám szerepel az = szuper cool csúcs atomsirály, én meg vagyok olyan barom hogy nem azt nézem hogy valami idei, tavalyi, 10 éves, 50 éves vagy egymilliárd éves, hanem hogy hasznos-e, egyszerű-e, jobb lett-e tőle valami. Nekem az hogy szándákosan nehezítik, meghosszabbítják és kritikusabbá teszik a számítógépes játék eddig marha egyszerű és kényelmes módját, az sok minden csak nem kényelmes vagy jó. És itt nem arról van szó hogy fáklyával világítok otthon meg mamutra vadászok, ahogy a személyeskedéseddel céloztál rá, szimplán arról hogy előnyben részesítenék egy technológiát ami lehet hogy pár évvel régebbi, de nekem hasznosabb, könnyebb, kényelmesebb, de egyre kevésbé tudom igénybe venni, mert rám akarják erőltetni ezt a vackot, ami lehet hogy újabb, cserébe egy rakás fos. Én meg nem kérek belőle, és pont teszek rá ki mit gondol emiatt rólam vagy bármiről. És nem csak azért nem kérek belőle mert ellophatják a bankkártyaadataim (bár tény hogy az is egy plusz potenciális veszélyforrás; nyilván nem a Rockstar meg a Lucasarts fogja, de az ő szervereik simán meghekkelik mások és azok már elveszik a pénzem), hanem mert egyszerűen kényelmetlen, instabil, irritáló, pénzigényes és bosszantó. Ennyi a sztori. Így is épp elég jelszót tartok már észben, így is unom hogy még az internetbankba se tudok úgy belépni hogy ne kéne a telefonomhoz nyúlkálni meg 3 havonta jelszót váltani feleslegesen, és így is unom hogy 3 évente változik minden csak azért mert "fejlődik a világ", miközben sok esetben csak szarabb lesz az új, csak hát muszáj mert "haladunk a korral".
Ennek az utolsó mondatnak a margójára: nézzétek meg milyen lett az új Facebook. Egy hányadék. De azt is kényszeresen frissíteni kell mert hát haladjunk a korral, akkor is ha semmi szükség rá. Mint a félévente átrendezett polcok a Tescoban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!