Mi az oka annak, hogy a jövőre érkező Lego Star Wars: The Skywalker Saga nem jelenik meg PC-re?
Na jó, de ugye vágod, hogy már szezont és fazont is keversz, Steam és Stream, nem ugyanaz.
Menjünk sorba, ha GTA V-öt lemezen vetted meg, akkor bizony a Rockstar Social Club-ba kellett regisztrálnod, ami el kell keserítselek, de olyan mint a Steam, csak épp a Rockstar saját boltja, enélkül meg el sem indul a játék.
Net kell hozzá? 2020 van ember, 15 éve még talán érv volt, de mikor már minden utcasarkon wifit fogsz, és minden tanyára bekötötték a netet, elég gyenge érv.
Bugokal teli, erre megint azt mondom, hogy no komment, nem is próbálta, de bugokkal teli, okés. Nem ettem még kaviárt, de rossz az íze.
Havidíj? Megint ipari szezon a fazonnal keverés. Steamen nincs semmi havidíjért, amit megvettél vagy regisztráltál, az a tied és pont, egy streaming platform ahol meg filmeket nézel, az olyan mint egy videokölcsönző, ott sem panaszkodtak az emberek, hogy fizettek és utána vissza kell vinni a filmet, nem maradhat náluk...
Ez a letörlöd és elveszett is akkora baromság mint a föld. Ugye azt vágod, hogy regisztrálsz egy fiókot és onnantól azzal a fiókkal bárhol beléphetsz, annyiszor és oda telepíted fel a megvásárolt játékot ahova csak akarod, és mielőtt még jönne az a része, hogy jajj feltörik, nos erre találták ki a kétlépcsős azonosítást, amit nem kezdek el elmagyarázni, mert úgy érzem az már tényleg kvantumfizika lenne, de a lényeg, hogy oylan technika amit pl a bankok is előszeretettel alkalmaznak, és konkrétan fizikai képtelenség egy kétlépcsős azonosítással ellátott fiókot ellopni ha csak nem csúrják el a telefonod is amire felrakod az alkalmazást.
Jézusom, ez most komoly, fizikai munkát hasonlítasz ahhoz hogy lemezeget kellett pakolgatni a gépbe?
De akkor biztos Te is nagyon jól tudsz valamit, csak közben a világ meg elment melletted technika terén.
Amúgy megnyugtatlak, egy 16x-os DVD olvasó sebessége kerekítve 21MB/sec amit ha mb-re váltunk kb 2.6 lesz belőle - Mielőtt belekötsz, MB és mb között van különbség - a net sebességét MB-ban adják meg, de magyarul ha egy 20MB-nál gyorsabb neted van, már gyorsabban jön le mint amilyen tempoban lemezről képes olvasni... szóval pech, már ez sem érv.
Amúgy szerintem ez a kérdés csak trollkodás.
Nem hiszem el hogy van olyan ember a földön akit egy "Lego Star Wars: The Skywalker Saga" így felvillanyoz, de közbe 2020-ban akkora boomer, hogy azon nyafog hogy a fizikai szoftveradathordozók mennek ki a használatból. :D
Szerintem is, de azért próbáltam türelmesen elmagyarázni a dolgokat, azért kíváncsi vagyok mit lép rá.
Bár aztán lehet tényleg az a kategória aki még két alufoliaszelet között tartja a bankkártyáját, és kizárólag klasszikus telefont használ " biztos ami biztos " alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!