Mi az oka annak, hogy a jövőre érkező Lego Star Wars: The Skywalker Saga nem jelenik meg PC-re?
Látod ezt magyarázom, tényleg nem tudom, hogy direkt csinálod vagy komolyan is gondolod, de az a kategória vagy mintha egy város közepén lovaskocsival közlekednél minden nap.
Amit meg itt többen is írtunk, az meg így elmegy a " füled mellett ", mert azt hiszed, hogy majd pont a te pénzedre várnak, hogy ellophassák, főként hogy feljebb írták, vannak biztonsági megoldások is ha valaki nem bízik. Ja de ellopnak mindent, igen, hisz minden nap azzal van tele az internet, hogy kirabolták a fél világot.. bár azt nem értem miért van bankkártyád, és helyette miért nem a szőnyeg alatt tartod a pénzed kp-ban, a bankok is használnak informatikai rendszereket, feltörik a csúnya hackerek, ahogy az atm-et is meg lehet buherálni, sőt, ki tudja, lehet valamelyik banki alkalmazott adja ki az infokat, hozzáférnek... De mindegy a lényeg, hogy kijelented, hogy valami xar és rossz amit nem is próbáltál.
De teljesen lényegtelen, élhetsz a múltban, nem bosszulsz meg vele semmit és senkit, és nem is fognak se kiadók, se boltok, se bankok se senki könnyeket hullajtani, hogy jajj, hát nem költötte nálunk a pénzét. Viszont ahogy említve lett a szomorú hír az, hogy egyre több és több dologból fogsz kimaradni, de ez is a te dolgod.
#Vicces mikor te idiótázol meg kőkorszakizol le másokat, miközben szemmel láthatóan nem tudsz szöveget értelmezni se, csak nyomod a személyeskedő, hülye dumád folyamatosan. Ha én "direkt csinálom", akkor te? Kétszázszor leírtam hogy NEM az zavar ha valami új, hanem ha valami új és mellé ROSSZ. Miért nem fogod fel? Milyen nyelven írjam?
Vagy te tipikusan az az ember vagy, akinek tök mindegy mi micsoda és mennyi a haszna, csak új legyen? Ha kiadnának egy borotvát ami azonnal levágja a füled, de rá van írva hogy "Brand New 2021" meg tele lenne vele a plakát (bocsánat, a netes hirdetés!), akkor rohannál a boltba (akarom mondani az online piactérre, elnézést!) és rendelnéd meg, majd boldogan vágnád le vele a füled, csak mert "ez is egy újítás és haladni kell a korral"?
Leírtam 50-szer, leírom 51-edjére is: nem vagyok kőkorszaki. A technikai vívmányok jelentős részének örülök és magaménak tudom. De van mondjuk 100 újítás közül egy vagy kettő amit ki nem állhatok, megindokoltam miért, és akkor már kőkorszaki vagyok. Na aki ilyet ír, az magát minősíti. És még csak nem is azzal van amúgy a bajom, hogy ezek léteznek. Létezzenek. Aki akarja, használja őket. De hagyják már meg a lehetőséget azoknak, akik nem akarnak élni vele, hogy a másik módon is hozzáférhessenek valamihez. Ennyiről van szó, nem többről, bármennyire is csűröd a szavaim.
Amúgy csak neked küldöm, feltételezem tudsz angolul, hisz manapság az is trendi:
Direkt idei hírek, nem mertem tavalyit is linkelni, hiszen nem akartam ókori híreket alapul venni. Ennyit arról hogy mennyire atombiztos manapság minden ami "modern és trendi".
Látod megint elmész amellett amit írtam, csak azt veszed ki ami számodra fontos, megjegyzem, az idióta szót én le se írtam, de okés. :D
És még ott tartunk, ott van, van kismillió biztonsági lehetőség, miként lehet megvédeni egy fiókot, de még mindig azon vagy kiakadva, hogy micsoda fáradtság megjegyezni, és én ugyan ki nem próbálom mert tudom, hogy xar és kész. De a másik oldalról meg azon siránkozol, hogy nem lehet használni nélküle a játékot és nem vagy képes elfogadni, hogy ez így működik 2020-ban, sok PC-ben már lemezmeghajtó sincs, mert lejárt az ideje, ennyi.
Na ezt magyarázd el, honnan tudod, hogy xar valami ha nem próbálod? Emellett valahogy elsiklasz mindig.
Erre belinkelsz két olyan cikket, amik célzott támadásról írnak, logikus... csak tudod ez is olyan dolog dolog, hogy mindenki nyafog, jajj ellopták az adatomat. Mégis mit tudtak meg? Azt amit megosztasz magadról, ezen az alapon fellapozom a telefonkönyvet és XY itteni lakos, ez a címe, sőt a telefonszámát is tudom... De megjegyzem, még ha valahol le is van mentve pl bankkártyaszám, azzal sokat nem tudnak kezdeni, egy pin kód is illik hozzá, na meg az sem árt, ha épp a tulajdonos telefonja is a közelben van, ugye modern világ, csúnya fejlődés, viheti valaki a bankkártyám, rajta a pinkóddal, fizetni vele akkor fog tudni, ha a telefonom is ott lesz nála.
De totál mindegy, kötöd az ebet a karóhoz, én meg már írtam, ha így állsz a dologhoz, akkor szomorú jövő elé nézel, mert nem nagyon lesz már olyan játék amit bedobsz lemezen, telepíted aztán megy. Nézd meg, sok dobozos játéknál már lemez sincs a dobozban, egy kódot kapsz és ennyi.
Na akkor ennyit erről, az élet engem igazolt. Micsoda véletlen.
Múlt héten megrendeltem Lego Marvel Avengers játékot, meg is kaptam, ma este próbálom telepíteni lemezről, hogy hogy nem ehhez is ez a Steam nevű baromság kell. De mondom ha már fizettem érte mit tudok tenni, akkor így jártam, legyen hát.
Elkezdte telepíteni a Steamet, az hagyján hogy több mint két óra volt (a Lego játékok egésze általában 8-10 perc ha "offline" lemezről töltöd, szóval itt dőlt meg az első tévhit miszerint ezek az internetes platformok gyorsabbak - hát rohadtul nem), de ez még a kisebbik gond.
Végre bő két óra után feldobja a bejelentkezési képernyőt, rákattintok hogy nincs még regisztrációm, feldobja hogy adjam meg az e-mailt, az országomat, pipáljam be a feltételek elfogadását, meg ezt az idióta baromságot végigjátszatta hogy válasszam ki a képet amin zebra van, agy tűzcsap vagy taxi stb. Oké, megvan, mondom tovább, erre feldob egy ablakot hogy elmúltam-e 16 vagy nem múltam el. Bejelölöm hogy elmúltam. Erre frissíti ugyanazt az oldalt, csak kivette a pipát abból a captchából vagy miből. Újra kiválasztom az aktuális tűzcsapokat, újra nyomom hogy tovább, újra feljön hogy elmúltam-e 16 éves. Megint bepipálom hogy igen, megint újratölti ugyanezt az oldalt, megint kiveszi a pipát. Megint végigszórakozom, megint elmúltam-e 16, megint frissít, és így folyamatosan, nem jutok tovább. Itt dőlt meg az "egyszerűbb" és a "hibátlan, folyékonyan megy" tévhit. Most nem tudok játszani, és úgy néz ki kidobtam 3000 Ft-ot az ablakon. Miért? Mert elindítani se tudom a játékot, mert ez a Steam nevű hitvány szar nem működik.
Ennyit erről, okostojások. Ha valaki azt hiszi kamuzok, nagyon szívesen csinálok egy videófelvételt a dologról és felrakom Youtube-ra privát videóként. Szóval köszönöm a remek tippet, elég is volt ennyi ízelítő abból mennyire király és flott ez az újfajta internetes rendszer. És akkor ezek után én vagyok a barom hogy a lemeznél akarok maradni...
Még mindig ezen rugózol, de megjegyzem a hiba nálad van, mert még egy P4-re sem mászna fel két órán keresztűl.
https://www.youtube.com/watch?v=5hDdobonfmI
Jé, kemény 4 percbe belefért neki....
Most is csak épp 15 millióan vannak fenn rajta, de igen, mindenki hülye, te vagy helikopter. Mindenki tudja telepíteni, kivéve téged...
De tényleg nem is értem, minek nyafogsz rajta, ne játssz aztán kész.
Oké kérdező, felfogtuk hogy életképtelen vagy.
Akár le is zárhatjuk a témát, ha kihisztizted magad.
Én készítettem egy kutatást a témáról. Én egy öt éves laptoppal veszem meg a GTA V-öt, míg a haverom, Józsi a Tescoban. Lássuk melyik a több idő!
Én:
Bekapcsolom a gépet - 5 perc
Elindítom a Steamet, megveszem a játék és regisztrálok ezekre a “csúnya rossz modern piacokra” - 15 perc
Telepítem a játékot - 15-20perc
Belépek és hozzálátok a szórakozáshoz - 10 perc
Józsi:
Felöltözik, beül az autójába - 10 perc
Elmegy a Tescoba és hazajön a DVD-vel - 30 perc
Bekapcsolja a gépét, regisztrál meg miegymás - 20 perc
Telepíti a játékot, belekezd - 30 perc
Másnap:
Keresi a DVD-t - 2 óra
Nos, míg én laza 45 perc alatt elkezdhettem a játékot, Józsi másfél órát várt erre, a másnapot nem számítva. Köszönöm a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!