Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi az oka annak, hogy a...

Mi az oka annak, hogy a jövőre érkező Lego Star Wars: The Skywalker Saga nem jelenik meg PC-re?

Figyelt kérdés
Nehéz lenne leírni a csalódottságot és dühöt amit érzek, miután hónapokon át epekedve vártam ezt a játékot, és az még a kisebbik gyomros volt hogy nem jelenik meg idén ahogy ígérték (jó szokás szerint), hanem csak jövőre, de az igazi mélyütés az az volt hogy nem lehet PC-re megvenni, azaz nem jelenik meg, csak idióta Xboxra, Playstationre meg ilyen vackokra. Még valami MAC-re vagy mi a fenére is kijön amivel szerintem 10 ember nem játszik a világon, de a legnagyobb platformra, PC-re valamiért nem. És már nem az első játék amit nem adnak ki PC-re vagy csak késve (a GTA 5 is évekkel később jött ki PC-re). Kérdésem: mi ennek az oka? Miért diszkriminálják szándékosan a PC-t, mikor azon játszanak legtöbben? Az ember azt hinné a profit hajtja ezeket a cégeket, szóval ebből a szempontból is értelmezhetetlen (meg egyébként is).

2020. szept. 16. 19:02
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Látod ezt magyarázom, tényleg nem tudom, hogy direkt csinálod vagy komolyan is gondolod, de az a kategória vagy mintha egy város közepén lovaskocsival közlekednél minden nap.

Amit meg itt többen is írtunk, az meg így elmegy a " füled mellett ", mert azt hiszed, hogy majd pont a te pénzedre várnak, hogy ellophassák, főként hogy feljebb írták, vannak biztonsági megoldások is ha valaki nem bízik. Ja de ellopnak mindent, igen, hisz minden nap azzal van tele az internet, hogy kirabolták a fél világot.. bár azt nem értem miért van bankkártyád, és helyette miért nem a szőnyeg alatt tartod a pénzed kp-ban, a bankok is használnak informatikai rendszereket, feltörik a csúnya hackerek, ahogy az atm-et is meg lehet buherálni, sőt, ki tudja, lehet valamelyik banki alkalmazott adja ki az infokat, hozzáférnek... De mindegy a lényeg, hogy kijelented, hogy valami xar és rossz amit nem is próbáltál.

De teljesen lényegtelen, élhetsz a múltban, nem bosszulsz meg vele semmit és senkit, és nem is fognak se kiadók, se boltok, se bankok se senki könnyeket hullajtani, hogy jajj, hát nem költötte nálunk a pénzét. Viszont ahogy említve lett a szomorú hír az, hogy egyre több és több dologból fogsz kimaradni, de ez is a te dolgod.

2020. szept. 23. 00:06
 32/40 A kérdező kommentje:

#Vicces mikor te idiótázol meg kőkorszakizol le másokat, miközben szemmel láthatóan nem tudsz szöveget értelmezni se, csak nyomod a személyeskedő, hülye dumád folyamatosan. Ha én "direkt csinálom", akkor te? Kétszázszor leírtam hogy NEM az zavar ha valami új, hanem ha valami új és mellé ROSSZ. Miért nem fogod fel? Milyen nyelven írjam?

Vagy te tipikusan az az ember vagy, akinek tök mindegy mi micsoda és mennyi a haszna, csak új legyen? Ha kiadnának egy borotvát ami azonnal levágja a füled, de rá van írva hogy "Brand New 2021" meg tele lenne vele a plakát (bocsánat, a netes hirdetés!), akkor rohannál a boltba (akarom mondani az online piactérre, elnézést!) és rendelnéd meg, majd boldogan vágnád le vele a füled, csak mert "ez is egy újítás és haladni kell a korral"?

Leírtam 50-szer, leírom 51-edjére is: nem vagyok kőkorszaki. A technikai vívmányok jelentős részének örülök és magaménak tudom. De van mondjuk 100 újítás közül egy vagy kettő amit ki nem állhatok, megindokoltam miért, és akkor már kőkorszaki vagyok. Na aki ilyet ír, az magát minősíti. És még csak nem is azzal van amúgy a bajom, hogy ezek léteznek. Létezzenek. Aki akarja, használja őket. De hagyják már meg a lehetőséget azoknak, akik nem akarnak élni vele, hogy a másik módon is hozzáférhessenek valamihez. Ennyiről van szó, nem többről, bármennyire is csűröd a szavaim.

Amúgy csak neked küldöm, feltételezem tudsz angolul, hisz manapság az is trendi:

[link]

[link]

Direkt idei hírek, nem mertem tavalyit is linkelni, hiszen nem akartam ókori híreket alapul venni. Ennyit arról hogy mennyire atombiztos manapság minden ami "modern és trendi".

2020. szept. 24. 11:07
 33/40 anonim ***** válasza:

Látod megint elmész amellett amit írtam, csak azt veszed ki ami számodra fontos, megjegyzem, az idióta szót én le se írtam, de okés. :D

És még ott tartunk, ott van, van kismillió biztonsági lehetőség, miként lehet megvédeni egy fiókot, de még mindig azon vagy kiakadva, hogy micsoda fáradtság megjegyezni, és én ugyan ki nem próbálom mert tudom, hogy xar és kész. De a másik oldalról meg azon siránkozol, hogy nem lehet használni nélküle a játékot és nem vagy képes elfogadni, hogy ez így működik 2020-ban, sok PC-ben már lemezmeghajtó sincs, mert lejárt az ideje, ennyi.

Na ezt magyarázd el, honnan tudod, hogy xar valami ha nem próbálod? Emellett valahogy elsiklasz mindig.

Erre belinkelsz két olyan cikket, amik célzott támadásról írnak, logikus... csak tudod ez is olyan dolog dolog, hogy mindenki nyafog, jajj ellopták az adatomat. Mégis mit tudtak meg? Azt amit megosztasz magadról, ezen az alapon fellapozom a telefonkönyvet és XY itteni lakos, ez a címe, sőt a telefonszámát is tudom... De megjegyzem, még ha valahol le is van mentve pl bankkártyaszám, azzal sokat nem tudnak kezdeni, egy pin kód is illik hozzá, na meg az sem árt, ha épp a tulajdonos telefonja is a közelben van, ugye modern világ, csúnya fejlődés, viheti valaki a bankkártyám, rajta a pinkóddal, fizetni vele akkor fog tudni, ha a telefonom is ott lesz nála.

De totál mindegy, kötöd az ebet a karóhoz, én meg már írtam, ha így állsz a dologhoz, akkor szomorú jövő elé nézel, mert nem nagyon lesz már olyan játék amit bedobsz lemezen, telepíted aztán megy. Nézd meg, sok dobozos játéknál már lemez sincs a dobozban, egy kódot kapsz és ennyi.

2020. szept. 24. 23:18
 34/40 A kérdező kommentje:

Na akkor ennyit erről, az élet engem igazolt. Micsoda véletlen.

Múlt héten megrendeltem Lego Marvel Avengers játékot, meg is kaptam, ma este próbálom telepíteni lemezről, hogy hogy nem ehhez is ez a Steam nevű baromság kell. De mondom ha már fizettem érte mit tudok tenni, akkor így jártam, legyen hát.

Elkezdte telepíteni a Steamet, az hagyján hogy több mint két óra volt (a Lego játékok egésze általában 8-10 perc ha "offline" lemezről töltöd, szóval itt dőlt meg az első tévhit miszerint ezek az internetes platformok gyorsabbak - hát rohadtul nem), de ez még a kisebbik gond.

Végre bő két óra után feldobja a bejelentkezési képernyőt, rákattintok hogy nincs még regisztrációm, feldobja hogy adjam meg az e-mailt, az országomat, pipáljam be a feltételek elfogadását, meg ezt az idióta baromságot végigjátszatta hogy válasszam ki a képet amin zebra van, agy tűzcsap vagy taxi stb. Oké, megvan, mondom tovább, erre feldob egy ablakot hogy elmúltam-e 16 vagy nem múltam el. Bejelölöm hogy elmúltam. Erre frissíti ugyanazt az oldalt, csak kivette a pipát abból a captchából vagy miből. Újra kiválasztom az aktuális tűzcsapokat, újra nyomom hogy tovább, újra feljön hogy elmúltam-e 16 éves. Megint bepipálom hogy igen, megint újratölti ugyanezt az oldalt, megint kiveszi a pipát. Megint végigszórakozom, megint elmúltam-e 16, megint frissít, és így folyamatosan, nem jutok tovább. Itt dőlt meg az "egyszerűbb" és a "hibátlan, folyékonyan megy" tévhit. Most nem tudok játszani, és úgy néz ki kidobtam 3000 Ft-ot az ablakon. Miért? Mert elindítani se tudom a játékot, mert ez a Steam nevű hitvány szar nem működik.

Ennyit erről, okostojások. Ha valaki azt hiszi kamuzok, nagyon szívesen csinálok egy videófelvételt a dologról és felrakom Youtube-ra privát videóként. Szóval köszönöm a remek tippet, elég is volt ennyi ízelítő abból mennyire király és flott ez az újfajta internetes rendszer. És akkor ezek után én vagyok a barom hogy a lemeznél akarok maradni...

2020. szept. 28. 00:52
 35/40 anonim ***** válasza:
65%

Még mindig ezen rugózol, de megjegyzem a hiba nálad van, mert még egy P4-re sem mászna fel két órán keresztűl.

https://www.youtube.com/watch?v=5hDdobonfmI

Jé, kemény 4 percbe belefért neki....

[link]

Most is csak épp 15 millióan vannak fenn rajta, de igen, mindenki hülye, te vagy helikopter. Mindenki tudja telepíteni, kivéve téged...

De tényleg nem is értem, minek nyafogsz rajta, ne játssz aztán kész.

2020. szept. 28. 01:01
 36/40 anonim ***** válasza:
73%

Oké kérdező, felfogtuk hogy életképtelen vagy.

Akár le is zárhatjuk a témát, ha kihisztizted magad.

2020. szept. 28. 06:46
 37/40 anonim ***** válasza:
73%
Hm, amúgy ez érdekes picit, mert ugyan rendelkezel egy erős géppel, hiszen a Lego játékok is már igényelnek egy "erősebb" gépet és neked ilyen van, tehát rendelkezel(kellene, vagyis ezt gondolná az ember) a tudással arról, hogy hogyan is működik a világ, mégis bicskanyitogatóan kötöd az ebet a karóhoz, ahogy egy kollega írta feljebb és hülyeségeket beszélsz.. Nem könnyebb? Érdekes 10 évvel ezelött(+- 2-3) regisztráltam Steamre és ennyi. Konkrétan ennyi volt az egész.. Amit megveszek az ott van és elérhető, soha nem lopták el az adataimat és még csak nem is akarták, hozzáteszem, ha valaki megakar téged hackelni(a fentebbi hozzáállásod alapján kizártnak tartom, hogy bárkinek oka legyen rá) az meg fog.. Ahogy régen is, ha valaki be akart törni hozzád az betört és ellopta, amit akart, ha már ennyire "régen minden más és jobb volt.." Nem volt jobb régen minden, csak más. Kicsit visszatérve, tényleg sokkal gyorsabb felállni a géptől, majd odasétálni a polchoz, levenni és behelyezni a gépbe a játékot, mint kettőt kattintani steamen.. Ráadásul a steam is olyan fejlett, hogy ha nem vigyázol a játékra, akkor "karcolódik" és egy idő után nem indul el vagy éppen a harmadik szinten kilép, ja hogy ilyen probléma sincs? Az meg, hogy te valahogy 2 órán keresztül tudtad telepíteni a steamet az külön díjat érdemelne. Tudod, ha valami nem működik nálad, de millió, szó szerint millió másik embernél igen és tök simán megy, az nem azt jelenti, hogy a program szar és abban van a hiba. Nem akarok személyeskedni, de valószínűleg te olyan ember lehetsz, akit ha megöltek a játékban az képes lenne a technológiát hibáztatni érte és sokadjára sem gondolkodna el a saját személyes kompetenciáján. Mit vársz mit írjanak az emberek? Alapvetően nem tartottad be a kultúrált vita szabályait, illetve de, betartottad abból a szempontból, hogy elolvastad és kész, egyik fülön be a másikon ki, hiába sorakoztattak fel érveket, te azokat rendre elutasitod és úgy gondolod neked van igazad, amivel semmi baj nincsen, de a gyerekes stílusod és életképtelenséged már abból is lejött nekem, hogy 20 alkalommal írták le, hogy az steam és nem stream, nem kell előfizetni rá, de te mégis szándékosan streamet írsz és azt, hogy "fizessen érte aki hülye".. Még egy megállapítás rólad, amivel szintén nem lövök mellé és nem kell ehhez doktornak lenni, de olyan gyerekes ember lehetsz, aki képes egy másikat hosszú ideig azzal húzni vagy csesztetni, hogy rosszul mondott egy szót és minden alkalommal szívből tudsz rajta egy jót nevetni, persze nem gondolnám, hogy rosszindulatból, hanem azért mert egy gyerekes harminc korüli lehetsz, akinek ez örömöt okoz, ahogy fentebb is tudtad, hogy mindenki szólni fog érte, hogy hülyeségeket írsz, de te mégis folytattad és nem vetted figyelembe, hogy közben meg nem is úgy van.. Szóval igen, ne csodálkozz, ha teljesen jogosan szidnak téged és azon se, hogy a jó istentől nem kaptál több agyat, különben egy picivel több gógyival már a Nasanak írnál, hogy miért nem papírra írják a programozást, hiszen azt nem lehet meghackelni..
2020. szept. 30. 13:07
 38/40 anonim ***** válasza:
64%
miért van az hogy az elmeháborodottak szentül hiszik hogy mindrnki más bolond, csak ők nem?
2020. okt. 1. 02:27
 39/40 anonim ***** válasza:
82%

Én készítettem egy kutatást a témáról. Én egy öt éves laptoppal veszem meg a GTA V-öt, míg a haverom, Józsi a Tescoban. Lássuk melyik a több idő!

Én:

Bekapcsolom a gépet - 5 perc

Elindítom a Steamet, megveszem a játék és regisztrálok ezekre a “csúnya rossz modern piacokra” - 15 perc

Telepítem a játékot - 15-20perc

Belépek és hozzálátok a szórakozáshoz - 10 perc

Józsi:

Felöltözik, beül az autójába - 10 perc

Elmegy a Tescoba és hazajön a DVD-vel - 30 perc

Bekapcsolja a gépét, regisztrál meg miegymás - 20 perc

Telepíti a játékot, belekezd - 30 perc

Másnap:

Keresi a DVD-t - 2 óra

Nos, míg én laza 45 perc alatt elkezdhettem a játékot, Józsi másfél órát várt erre, a másnapot nem számítva. Köszönöm a figyelmet.

2020. okt. 16. 15:09
 40/40 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.. Szerintem a megvételi időt hülyeség beleszámolni a telepítés idejébe...
2020. okt. 16. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!