Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » 90-es évek játékgépeit tényleg...

90-es évek játékgépeit tényleg meg lehetett fejteni?

Figyelt kérdés
Már sokadszorra hallom, hogy egyes emberek (főleg azok, akik ott dolgoztak) megfejtették a kocsmai nyerőgépeket, és akkor ültek le, amikor elkezdte adni. Én megfejtettem elég sok szerencsejátékot, találtam kiskapukat, és nekem nem úgy tűnnek ezek az emberek, mintha annyira ki lennének tömve. Hazudnak vajon?

dec. 1. 00:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Tehát akkor csak színezik a sztorit. Sejtettem. :D Persze már onnan nyilvánvaló, hogy hova tűnhettek azok a milliók, tízmilliók, amiket 25 éve állítólagosan megnyertek ezek az emberek, de szembesítésnél persze én voltam a hülye, én nem is éltem akkor, honnan tudnám stb...
dec. 6. 08:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Elvileg voltak olyan típusok, amikét meg lehetett fejteni, még Kevin Mittnick, a hacker is leír ilyen történetet a Legendás Hacker - A behatolás művészete című könyvben.

[link]

dec. 21. 23:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Sokan verték a mellüket, hogy ők tudják, mikor kell leülni a géphez, akkor általában nyertek valamicskét, persze utána duplán elbukták.

Én sosem játszottam, de a kocsmában fiatalon sokat jártam, és néztem őket. Az volt a vesszőparipájuk, hogy figyelni kell a sorozatos nagyobb bukásokat, és utána kell odaülni, mert akkor nagyobb százalékkal ad a gép.

Volt, aki nyert 90 ezret, akkoriban kéthavi fizetést, de aztán ugyanúgy elbukta.

Most a kaparós sorsjeggyel vannak így, próbálják bemesélni, hogy a magasabb árú jegy nagyobb százalékban nyertes, ez igaz is, de maximum visszanyered a játék árát, amúgy hosszútávon mindegyik szerencsejáték bukó.

dec. 28. 11:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Ha a blackjack és a sportfogadás szerencsejátéknak számít, akkor tévedsz az utolsó mondatoddal.
dec. 28. 14:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!