90-es évek játékgépeit tényleg meg lehetett fejteni?
Elvileg voltak olyan típusok, amikét meg lehetett fejteni, még Kevin Mittnick, a hacker is leír ilyen történetet a Legendás Hacker - A behatolás művészete című könyvben.
Sokan verték a mellüket, hogy ők tudják, mikor kell leülni a géphez, akkor általában nyertek valamicskét, persze utána duplán elbukták.
Én sosem játszottam, de a kocsmában fiatalon sokat jártam, és néztem őket. Az volt a vesszőparipájuk, hogy figyelni kell a sorozatos nagyobb bukásokat, és utána kell odaülni, mert akkor nagyobb százalékkal ad a gép.
Volt, aki nyert 90 ezret, akkoriban kéthavi fizetést, de aztán ugyanúgy elbukta.
Most a kaparós sorsjeggyel vannak így, próbálják bemesélni, hogy a magasabb árú jegy nagyobb százalékban nyertes, ez igaz is, de maximum visszanyered a játék árát, amúgy hosszútávon mindegyik szerencsejáték bukó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!