A Cyberpunk 2077-ben eltűnt a hackelés menü, amit harc közben lehet használni. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Tudjátok van az a hackelés menü, ami akkor aktiválódik, ha belépünk a scan modeba, és lelassul az idő. Ilyenkor lehet az ellenfelekben zárlatot okozni, meg túlmelegíteni őket, meg a különböző elektronikus eszközöket meghackelni, hogy az ellenség figyelmét eltereljem és stb. Na ez az egész menü nincs ott, amikor a scanelésbe belépek. Azért ez elég gáz, pláne egy intelligenciára épülő buildnél, ahol ezt gyakran használja az ember. A visszatöltött mentésekben sincs ott ez a menü. Vagyis ha naaaaagyon messzire visszatöltök, kb. a játék negyedéig, akkor már ott van, de ezért biztos nem dobok kukába vagy 30 óra játékot. Meg nem azóta van állandóan eltűnve, mert eddig is mindig használtam. Ma ahogy leültem játszani, akkor tűnt fel a probléma. Playstation 5-ön játszok egyébként.tegnap 19:23
1/3 anonim válasza:
Nem cseréltél időközben implantot? Nem mindegyik támogatja a quickhack funkciókat.
2/3 anonim válasza:
Implant csere volt, a mostani nem támogatja a quickhack-et, rakd vissza a régit vagy keress olyat amit támogatja
Legelső fehér sor:
Allows you to perform quickhacks on enemies and devices while scanning.
Ilyet implantot keress.
3/3 A kérdező kommentje:
Oh köszönöm a válaszokat, tényleg ez lehet a gond. Sandevistant raktam be nemrég.
tegnap 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!