Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyire valószínű, hogy az...

Mennyire valószínű, hogy az xbox one rendszerre is lesz a jövőben törés, amely lehetővé teszi a töltött nem megvásárolt játékok futtatását?

Figyelt kérdés

Pont mint ahogy most a ps4 re is létezik a jövőben lesz ilyen szerintetek xbox one ra?

Még ha egyhamar nem is a távoli jövőben pl mikor a ps5 kint lesz már úgy egy éve.

Mennyire lehet erre számítani?

Kérlek bunkeszok ne oltogassanak jó, köszi. XD

2020. jún. 21. 17:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Semennyire.
2020. jún. 21. 17:40
 2/11 A kérdező kommentje:
:(
2020. jún. 21. 17:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha 7 évig nem volt, már nem is nagyon reménykednek.
2020. jún. 21. 18:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Max akkor amikor az xbox one rendszere már nagyon elhanyagolt lesz, és az okostojás hackerek rájönnek :D
2020. jún. 21. 18:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Elképesztő mi védelme lehet. A ps4 meg elég gyorsan meg lett törve.
2020. jún. 21. 22:52
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
ps4re sincs semmi,nem tudom honnét veszed ezt
2020. jún. 22. 08:24
 7/11 anonim ***** válasza:
#6: Már hogy a manóba ne lenne, most tart a PS4 Jailbreak az 5.05 verziónál...
2020. jún. 22. 09:56
 8/11 A kérdező kommentje:

Xbox one előző verzió kompatibilis is szal ha valami nagy csoda folytán ha lesz rá törés egy jó darabig biztos nem lesz játékhiányom. De így bánt egy kicsit hogy megvettem informálódnom kellett volna előtte de így most már mit tudok tenni. Egyébként szeretném visszakapni a pénzem de nem veszi meg senki.

Egyébként a gépet még egyszer sem kapcsoltam be és sem a kontrollert sem a konzolt nem vettem ki a belső csomagolásából. Teljesen érintetlen és új. Nem kell valakinek itt? 190 euróért vettem.

2020. jún. 22. 10:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudtommal ami törés PS4re létezik az csak egy bizonyos verzió számig, magyarul új játékok nem mennek vele. Fölé frissített gépeket pedig nem lehet visszabutítani (természetesen újabb gépek már újabb szoftverrel jönnek alapból). Emellett persze elfelejthetsz minden online funkciót és updatet rajta. Ráadásul ha jól tudom minden újraindításkor manuálisan be kell kapcsolni. Valószínűleg ezért is nem nagyon terjedt el.

Xbox Oneon semmi sincs és valószínűleg nem is lesz. Nem csak azért mert a Microsoftnak valószínűleg van némi tapasztalata a szoftvertervezésben és volt már pár megtört konzoluk hanem azért mert - bár sokan úgy látják kívülről - legyőzni egy konzolos védelmet nem magától értetődő. Régebbi gépeket is sokszor csak hatalmas szerencse és fejlesztői hanyagság kombinációjaként sikerült felnyitni. A mai és jövőbeni konzolok mindig online/mindig frissített rendszerét megtörni egyre kevésbé lesz vonzó egy olyan világban ahol olyan játékok miatt játszanak legtöbben mint a Fortnite vagy a GTA Online.

2020. jún. 26. 08:27
 10/11 anonim ***** válasza:
#7 sokra nem mész vele
2020. jún. 26. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!