Eldarya játékkal kapcsolatos kérdés. (?) Csak becstelen emberek válaszoljanak! :D
Helló!
Egy ideje már játszom az Eldarya nevű játékkal. Ha ismered tudod, hogy egy igencsak pénzéhes játékról beszélünk. Nem azt mondom, semmi baj sincs azzal, ha a játék pénzt is kér bizonyos dolgokért, hisz valamivel ki kell fizetni a bele fektetett munkát. Azonban eldáryában a napi 50 maana túlzottan kevés. (Plussz a minijátékok, de őszintén szólva azokat nem igazán szeretem.) Több éve játszom, türelemmel gyűjtögetem a maanát nap mint nap, de mára nagyon megelégeltem, hogy az istennek sem tudok haladni a sztorival. Hozzátenném, elvből nem költök igazi pénzt egy ilyen játékra, ahhoz nagyon jónak kellene lennie. Hiszen egy játék virtuális és gyorsan meg lehet unni, gyakorlatilag a semmire költenék. Úgyhogy belevetettem magam a "hackelés" csodálatos világába. :D Mindenféle remek praktikát kipróbáltam, egy se működött. (Maana növelés terén) Az lenne a kérdésem, hogy van olyan akinek ezek közül működött már valami? Le tudná írni? Vagy van egyáltalán olyan hack amivel egy picit megnövelhetnén a maana tartalékomat? A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!