90-es évek játékgépeit tényleg meg lehetett fejteni?
Figyelt kérdés
Már sokadszorra hallom, hogy egyes emberek (főleg azok, akik ott dolgoztak) megfejtették a kocsmai nyerőgépeket, és akkor ültek le, amikor elkezdte adni. Én megfejtettem elég sok szerencsejátékot, találtam kiskapukat, és nekem nem úgy tűnnek ezek az emberek, mintha annyira ki lennének tömve. Hazudnak vajon?ma 00:53
1/3 anonim válasza:
Szerencsejátékot te biztosan nem fejtették meg. Kell egy állandó vagy kiszámítható változó a szerencsejátékban hogy meg lehessen fejteni, na de pont azért szerencse mert ilyen nincs.
Nem mondhatod meg egy szerencsekerékről hogy "x" pörgetés után "y"-t fogom kipörgetni mert mindíg más erővel indul el a szerencsekerék.
2/3 A kérdező kommentje:
Jó, akkor nem fejtettem meg. Szarom le, mit gondolsz rólam. Én tudom, hogy ebből élek 6 éve.
Az érdekel, volt-e bármiféle minta a 90-es 2000-es évek kocsmai nyerőgépeiben?
ma 01:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!