Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem tudok belépni az Activisio...

Nem tudok belépni az Activision fiókomba. A jelszavamat tudom, de nem tudom azonosítani magam az appból generált kóddal. Mi lehet a megoldás? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Be van állítva a 2 faktoros ellenőrzés, de új mobilom van, így nem tudok kódot generáltatni magamnak, a belépéshez.

Hogy újra beállíthassam a Athenticator appot, ahhoz backup kóddal kellene belépnem a weboldalon.

Viszont sikerült letörölnöm a régi mailt, amiben volt 10db ilyen kód.

Ha az oldalon rámegyek, hogy szeretnék új backup kódokat kapni, azt írja, hogy azt support tickettel tudok kérni, de, hogy olyat tudjak használni előbb be kell, hogy lépjek...

Na de ugye azért kellene, hogy be tudjak lépni. :D

A sima mailukra hiába írok, csak automata üzenet jön vissza, aminek annyi a lényege, hogy ott nem ilyen dolgokkal foglalkoznak.

Valakinek tapasztalat, vagy ötlet, hogy hogyan tudom beengedni magam a saját accomba?:)

ma 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
A régi telefonnal lépj be. Ők adtak kódot, a te felelősséged hogy megőrizd, ezt buktad.
ma 20:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Nincs meg a régi telóm már.

Talán nekik is érdekük ha be tudok lépni.

ma 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
De ennyi erővel bárki kérheti a fiók helyreállítását, az meg nem érdekük, hogy könnyen ellopható legyen.
ma 21:57
 4/4 A kérdező kommentje:

A regisztrált email címre kérném a backup kódot, aminek bárki nem tudja a jelszavát.

A saját faq-juknál írják, hogy a 10 kód egyenként csak egyszer használható, és ha elfogy lehet kérni újat.

Azt értem, hogy az utolsó felhasználása után kérjem az új kódokat, mielőtt telót cserélek.

Csak reménykedtem, hogy gondoltak arra ha valaki ezt elmulasztja, vagy olyan bamba mint én, hogy letörli a mailt amiben voltak a kódok.

Ezek szerint az az érdekük, ha újra regelek, és újra költök...

Azt hiszem törlöm a játékot, lehet a sors akarta így. :D

ma 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!