Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen ps4-et érdemes venni...

Milyen ps4-et érdemes venni és honnan?

Figyelt kérdés

Egy ideje tervezgetem, hogy venni kéne egy playstation 4-et és ahogy látom, most egészen jó áron lehet ezeket beszerezni.

Na de egyáltalán nem vagyok benne a témában annyira, hogy magamtól jó döntést tudjak hozni.

Mekkorát érdemes venni? Melyik típust? Honnan a legjobb beszerezni és megéri e használtan vásárolni?

Ha van bármilyen tippetek a témában akkor azt nagyon megköszönném ha leírnátok.

tegnap 11:48
 1/5 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

Használtan csak frissen kitakarított, pasztázott gépet érdemes venni.

Ezt mondjuk boltban is érdemes megnézni/kérni mert jártam már úgy, hogy boltban úgy hirdették hogy frissen takarítva, pasztázva, és mikor otthon megnéztem miért olyan forró, hát tiszta por volt.

(Pénzt visszaadták szégyenükben)

Egy mozdulattal lepattintható a teteje, ha tiszta por a ventinél, nem venném meg.

tegnap 12:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Ezzel a pasztázás dologgal már több helyen találkoztam. Ez valami amit bizonyos időközönként meg kell ejteni?

Továbbá nézegettem a gépeket és látom, hogy van sima, slim és pro. A legutóbbi kiadás a pro. Ezt érdemesebb venni?

tegnap 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt mindhárom verzió. Az első széria és a Slim között hardveresen nincs különbség, a Slim egy kicsit kisebb méretű és kevesebb áramot fogyaszt. A Pro elméletileg 2,5-szer erősebb a grafikai teljesítményét tekintve, de őszintén szólva csak nagyon kevés játék használta ezt ki (leginkább a Sony belsős címei, pl. The Last of Us 2, Ghost of Tsushima, stb). Az első szériás Pro-k nagyon hangosak voltak, az enyém néhány esetben úgy süvített, mint egy porszívó (ezt egy másik típusú ventilátor megoldotta). Viszont a Pro-ban gyárilag 1TB tárhely van, a korábbi verziókban csak 500 GB. Ha nem sokkal drágább, akkor a Pro-t vedd meg.

A használt gép mindig zsákbamacska, nem lehet tudni, mennyire gyilkolta az előző tulaj. Az én kontrollereim olyanok, mintha újak lennének, de láttam már olyat is, hogy mindkét analóg karról le volt kopva a gumi, de még a gombokról is a Kör, Háromszög, Négyzet, X szimbólumok is (ez utóbbi számomra rejtély, én még csiszolópapírral sem tudnám lekoptatni)!

tegnap 15:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindenképp üzletben szeretnék venni. Ott nagyobb eséllyel át lett nézve és én is meg tudom nézni.
tegnap 15:34
 5/5 Kedves Vezető ***** válasza:
51%

Az első fat ek kivételével, mindegyik lehet jó, pl a fat 1 Terrás matt már újabb volt,

[link]

a fényes tetejű fat a legrégebbi/legelső, Én slimet vennék.

Pasztázás egy passzív hűtés.

De ha ki van fújkálva, hátul kijön a hő rendesen, és nem lesz rossz.

Csinálhatsz case mod ot is, így keress rá, ps4 case mod , a legalapabb, ha a ventinél vágsz egy kör alakú lyukat= -15 fok kb.

Fontos megérteni hogy ezeket kb 2 évre tervezik, de megfelelő karbantartással, ilyesmikkel bőven kitolható ez az idő.

tegnap 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!