Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elutasították a Steam visszaté...

Elutasították a Steam visszatérítésem, tehetek még valamit?

Figyelt kérdés

Kifutottam a két hetes visszatérítésből, így nyílván jogos, de egy olyan játék nem indul (Fallout 4) amire nem is gondoltam, hogy nem indulna, mivel ennél nagyobb és újabb gépigényű játékok minden gond nélkül futnak.

Hallottam, hogy a Steam support van, hogy így is visszatérítést ad, de most úgy néz ki mégsem ez lett.

Ez így végleges vagy még lehet valamit tenni? Újra beadni vagy valami más?

szept. 13. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges, látni fogják hogy már el lett utasítva. Lehet újra nem is kérheted, mert lezárták a lehetőséget. Olyan tényleg van, hogy speciális esetekben nem szigorúan veszik a határidőket, de az is inkább csak friss megjelenéseknél ahol tömegesen panaszkodnak és nagy visszhangja van. Ez csak egy random játék, ahol te mulasztottál.

Tartsd meg jobb időkre, a következő gépcserénél tudsz majd vele játszani.

szept. 13. 21:13
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, sajnos számítottam, hogy hasonló lesz.

Hàt nem hiszem, hogy lesz következő gépcsere, nyílván mindig lehet hová fejleszteni, de ami most van nekem az magasan az igényeim csúcsa.

Esetleg akkor tipp, hogy mi lehet vele?

Simán fut ultrán a Red Dead Redemption 2, vagy high-on a Cyberpunk, miért hasalhat el egy Fallout 4?

szept. 13. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha a CP fut akkor a F4-nek is röhögve kellene.

Tuti nálad lesz a gond szoftverileg.

Minden szükséges cucc telepítve van?

C++?

dx12?

Framework-ök?

legfrissebb driver mindenre?

Virusírtó esetlegesen bezavarhat?

Ugye nem win 11-et használsz?

szept. 14. 09:45
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 vagyok. Illetve az lemaradt hogy pontos Config-ot sem ártana tudnunk. lehet valamelyik komponenst nem támogatott, habár ezt kétlem ha újabb játékok jól mennek.
szept. 14. 09:46
 5/7 A kérdező kommentje:

Acer Nitro ANV15 gaming laptopom van.

Nvidia GeForce RTX 4060, 8 GB RAM

Minden illesztőprogram friss, Windows 10, vírusírtó nem zavar be.

szept. 14. 10:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Simán csak nem indul el, fekete képernyővel indít de közben hallható a háttérzene? Fallout 4 black screen hibára rengeteg kérdés jön fel. Az egyik lehetséges megoldás 60hz módban futtatni a kijelzőt és borderless windowed módba rakni a játékot még a launcherben.

Itt vanna leírás is a "black screen - no video" szakaszban:

[link]

szept. 14. 10:42
 7/7 A kérdező kommentje:
A játék elindul, de mikor játékon belül nyomok a play-re akkor zárja be magát és semmilyen összeomlás jelentést nem mutat.
szept. 14. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!