Steam visszatérítés függőben?
Figyelt kérdés
Visszatérítést indítottam pár előrendelésre Steamen, a játékok ( Még megjelenés előttiek BF2042, Stalker 2 és Dying Light 2 ) rendben eltűntek a játékaim közül a visszatérítés indítása után.
Viszont fenn a walletban ez van: 0,00€ (319,97€ függőben)
Miért van függőben az összeg, ha egyszer elvileg visszatérítették, illetve a játékokat is levették a fiókról?
Vagy ez normális így és valamennyit várni kell vele?
2021. szept. 26. 23:53
1/2 anonim válasza:
Mert nem térítették még vissza. Te indítottál egy (vagy három) visszatérítést, ezért az egyszerűség kedvéért a játékokat eltávolították a könyvtáradból (elég kellemetlen lenne ha visszatérítést igényelnél, aztán még beletolnál x órát a játékba amíg elfogadják, vagy ha épp emiatt dobnák végül vissza). Az összeget viszont addig nem kapod meg, amíg manuálisan jóvá nem hagyták a visszatérítést.
2/2 A kérdező kommentje:
Ja értem, köszi, akkor várok, azt hittem végig is ment a teljes folyamat.
2021. szept. 27. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!