LOL-ban kérhetek pénz visszatérítést? Hogy működik ez?
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja egy barátomat kisegítettem, ugyanis a bankkártyámról vettem neki játékon belül rp-t, hogy tudjon magának skint venni. Nyilván nem ajándékba vettem, ígérgette, hogy majd visszafizeti, amint tudja. Nem fizette, majd karácsonyra ígérgette, hogy akkor biztos lesz pénze, majd elkapom. Pénze az volt, csak még akkor sem akarta visszaadni. Kb 30 euróról van szó, nem nagy érték, de azért még is rosszul esett, hogy 1 hónap ígérgetés után sem volt képes visszaadni. Ezért szeretném megleckéztetni, hogy valahogy refund-olnám a skint, ha egyáltalán lehet ilyesmit csinálni.2021. jan. 1. 20:52
1/5 anonim válasza:
Nem lehetséges,beszivtad. Legközelebb ne fizesd neki előre
2/5 anonim válasza:
Írj support-nak ez ügyben, talán tudnak segíteni. Ha kell hivatkozz arra hogy nem adtál engedélyt a vásárlásra és fenyegetőzz perrel ha nem térítik vissza a pénzed.
3/5 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy egy "barát" ilyet nem csinál. Netes akárkik akikkel együtt játszol azok nem barátok, csak ismerősök.
4/5 anonim válasza:
Írj a supportnak elég segítőkészek.
5/5 anonim válasza:
Írhat neki, de nem fogják visszaadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!