Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steam visszatérítésnél a...

Steam visszatérítésnél a teljes összeget kapom vissza vagy levon némi kezelési költséget?

Figyelt kérdés

ha nem is a steam hanem a bank által?

mert leárazott játékokról lenne szó és ha levon akkor lehet nem is érné meg annyira

2022. jún. 1. 03:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
A teljes összeget visszakapod.
2022. jún. 1. 04:23
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Amennyit fizettél annyit kapsz vissza.
2022. jún. 1. 06:08
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy #2 mondta, pontosan annyit kapsz vissza amennyit levont költésnél. Az mindegy hogy akciósan vettél-e valamit. ha 5 eurót vont le, annyit is kapsz vissza. ha 7,68-at akkor annyit.
2022. jún. 1. 08:02
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Pont annyit utalnak vissza, amennyiért vetted. Ha akcióban veszed, akkor az akciós árát kapod vissza, tehát nem lehet olyannal trükközni hogy megveszed 50%-os akcióban majd drágábban visszaváltod mikor már teljes áron árulják megint a játékot. A kezelési költség (utalások költsége) a steamnek bukó, téged nem érint.
2022. jún. 1. 09:08
 5/24 anonim ***** válasza:

Illetve egy ponton mégis bukhatsz egy keveset, az pedig az árfolyam ingadozás ára. A steam euróval dolgozik, szóval az adott bankodnál meghatározott árfolyam árakkal váltja át a pénzed.

Ha például te a játékért kerek 10 eurót fizetsz és a bankodnál a HUF-EUR átváltás legyen mondjuk 385 forint, akkor 3850 Ft-ot fizetsz. Amikor vissza akarod váltani, a steam visszaküldi a 10 eurót, de az EUR->HUF árfolyam váltás a bankodnál már csak 379 Ft, akkor 3790 Ft-ot kapsz vissza, 60 forinttal kevesebbet mint beraktad.

Hatalmas eltérés nem lesz, de ilyen apróbb max pár száz forintos eltérések lehetnek.

Amikor én váltottam vissza egy játékomat (olcsó fajta) kb 10 Ft-ot buktam rajta, azért ennyi belefér :)

2022. jún. 1. 09:16
 6/24 A kérdező kommentje:
köszönöm
2022. jún. 1. 23:18
 7/24 A kérdező kommentje:
na megtörtént a visszatérítés már 2 napja de a játékok még mindig látszódnak a könyvtáramban hogy van ez?
2022. jún. 9. 03:56
 8/24 anonim ***** válasza:
A help.steampowered.com-on lépj be a Steam felhasználóneveddel és jelszavaddal, majd a refundolt játékot kiválasztva bökj rá a "Végleg el szeretném távolítani a játékot a fiókomról" opcióra.
2022. jún. 9. 07:38
 9/24 A kérdező kommentje:
igen ez történt, és kaptam levelet is róla, de a könyvtáramban még mindig ott vannak, és telepíthetném is, hogy a pénz megjött e azt még nem tudom mert nem az enyém a kártya
2022. jún. 10. 02:02
 10/24 anonim ***** válasza:
Ott marad, csak ha rányomsz hogy játék, akkor feldobja a steam áruházi oldalt ahol meg kell venned megint.
2022. jún. 10. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!