Van olyan ember, aki megnyert már valamilyen milliós fődíjat egy italból, vagy csokiból stb.?
Általában közzéteszik a nyertesek listáját a játék után, és láthatóan van aki megnyeri. Ha valami konteót akarsz csinálni ebből, hogy a semmiért vesznek az emberek többet egy termékből, mert a nyereményjáték sorsolás nem történik meg, akkor ilyen nincs. Erre is ugyanúgy vonatkoznak adatvédelmi és fogyasztóvédelmi szabályok, közzé is kell tenni a nyereményjáték szabályzatot, nagy értékű főnyereményeknél közjegyző is szokott lenni. Meg ugye ott van még a ráfűzött marketing kampány is, ahogy a nyeremény átadásokat megmutatják a közösségi médiában.
Mindig van nyertes, és a szabályok alapján ha valamiért ő nem érhető el vagy nem tudja igazolni a jogosultságát, akkor sorsolnak pótnyertest is. Az "én még nem láttam és hallottam a környezetemben, hogy valaha nyert volna olyan akit ismerek"-teória is azért nem hiteles, mert sok millió potenciális vásárlóból mindössze 1 nyer. Az esélye, hogy 10 millió emberből egyet megnevezve pont olyan legyen akit te ismersz, iszonyatosan kicsi.
hát nem milliós fődíj, de én ezeket tudom:
ismerősöm nyert üdítővel egy 250ezer forintos okos tv-t azt hiszem 10 éve volt, akkoriban az nagyon drága volt, de nem random üdítő volt, kifejezetten azt itta nonstop, és mindig a kupakon levő kódot a weboldalon beváltotta hátha nyert, és végül ja
a másik sztori az velem volt, még középsulis koromban volt 15éve, 2 darab csipszet vittem kirándulásra, 2 napos volt a kirándulás, úgy voltam vele hogy egybe benyomom mind a két csipszet még az első nap, de aztán gondoltam meg kéne hagyni a másikat másnapra, hát itt volt a baj, a második csipsszel nyertem egy robogót, viszont a dátum aznap járt le:D
aztán ennyi sajnos, mást ilyen sztorit nem tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!