Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért pont akkor nincs érdeklő...

Miért pont akkor nincs érdeklődés a Pokémon Go iránt mikor már normálisan meg van csinálva?

Figyelt kérdés

2016-ban egy félkész, összetákolt kakival többen játszottak, mint egy kiforrott, normálisabban megcsinált játékkal.

Még a legputribb helyeken is vannak gymek és PokéStopok. Anno még a megyeszékhelyek is gyalázatosak voltak lefedettség terén.

Mostanra annyira kihalt a játék, hogy helyenként évekig tartok gymeket. Az ilyen gymek a régi gymrendszerben nagyon hasznosak voltak. Mostanra a gymek nagy része alig cserél gazdát.

júl. 3. 05:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem szoktam olyan pokit betenni amiert kar lenne ha soaig nem erem el. tobbnyire valami tomeg pokit rakok be. Am van erre szakosodott FB csoport ahol meg lehet kerni a masikat,hogy aki arra jar usse ki.
júl. 13. 12:08
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
Sajnos az átlagembereknek minden unalmas egy pár hónap esetleg 1 év után. A legtöbb ember faék egyszerű. Unalmas nekik de mennek játszanak hasonlóval. A lényeg, hogy új legyen. Aztán újra meg újra ismétlődés.
júl. 16. 03:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát én pl. pár hete töltöttem le, mert gyerekkoromban imádtam a rajzfilmet, sőt a mai napig meg van az összes tazo. A játéknak magának nem tudom mi a célja, csak hazafelé menet szoktam megnyitni, hogy útközben elkapjak nèhány pokémont a közelben :D külön pokénon keresésekbe még nem kezdtem. Ha már te esetleg értesz hozzá, akkor el tudnád mondani hogy hogyan működik? Vannak konkrét helyek, amik a közelben meg vannak jelölve és frankón mèg fénykép is van róla, de ott mit kell csinálni? Párbajozni, vagy mi? És ha igen, akkor hogyan lehet azt kivitelezni mások ellen? Ja meg még egy kérdés: Nekem Weezing a kedvenc pokémonom és a minap sikerült elkapnom egy Koffingot. Tovább lehet őt valahogy fejleszteni? Bocs hogy így elkanyarodtam, csak végre van valaki akit szintén érdekel a játék.
júl. 19. 15:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Szeva, kérdező! Én is sokáig szüneteltettem, most kezdtem folytatni, Debrecenben keresek csapattársakat raid-ekre, ha véletlen erre jársz nyugodtan írj rám.
aug. 2. 13:45
 15/17 anonim ***** válasza:
74%

szivesen csatlakoznek,de nem elek MO-n. barat kodot kuld el pm-be. Most hetvegen valami sarkany raid domping lesz, jo lesz figyelni.

Mega Rayquaza Special Raid Event

Starts:

Saturday, August 3, 2024, at 11:00 AM Local Time

Ends:

Saturday, August 3, 2024, at 7:00 PM Local Time

aug. 2. 15:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés miatt újra felraktam a játékot vagy 6 év kihagyás után.

Hogy nincs érdeklődés, nem igaz. Majdnem tele az összes gym.

szept. 26. 22:26
 17/17 anonim ***** válasza:
kuld el a kododat es felveszlek baratlistara
szept. 28. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!