Miért pont akkor nincs érdeklődés a Pokémon Go iránt mikor már normálisan meg van csinálva?
2016-ban egy félkész, összetákolt kakival többen játszottak, mint egy kiforrott, normálisabban megcsinált játékkal.
Még a legputribb helyeken is vannak gymek és PokéStopok. Anno még a megyeszékhelyek is gyalázatosak voltak lefedettség terén.
Mostanra annyira kihalt a játék, hogy helyenként évekig tartok gymeket. Az ilyen gymek a régi gymrendszerben nagyon hasznosak voltak. Mostanra a gymek nagy része alig cserél gazdát.
Leírtad a lényeget, 2016-ban jött ki. Tehát mondjuk ki akkor, 8 évbe telt mire egy rakás kakiból sikerült összekalapozni valami normálisat? Akkor miért nem 8 évvel később adták ki 2024-ben?
Nem 1980-at írunk ahol évente jó ha 3 játék megjelent a számítógépes/konzolos piacon, havonta jönnek ki tucatjával az új játékok (minőségtől függetlenül), de nagyobb AA és AAA címek is évi 2-3 biztos akad.
Persze hogy kihalt, kiment a divatból, 8 év a jelenlegi viszonylatban elég nagy időnek számít. Egy átlagos mobilon játszó ember jó ha fél évig megmarad egy játéknál, aztán csere mert lassú, unalmas stb lesz.
0csemmel kb 2016 ota vagyunk tagok a jatekban, en kisebb kihagyassal de tavaly ujra kezdtem a jatekot. Szerencsere nem veszett el az acc.-om.
KOzel 40 es szintre sikerult mar emelni az accountot. A honapba szerintem meglesz. Most volt egy NY event amire sajnos nem tudtunk elmenni a tavolsag miatt.
A sok remote raid viszont megkonnyiti hogy mashova is el tudjon jutni az ember. Kiveve ami kizarolag local raid, lasd legutobb a Mewtwo volt.
Szerintem sokan vannak fent,van mikor be sem lehet jutni a raid toronyba mert olyan hamar megtellik. Amiota bejott hogy utvonalak is vannak (az elert acc szintunk miatt) azota mi is sok utvonalat es stoppot csinaltunk.
Latom,hogy van benne forgalom,cserelodnek. Persze van olyan pokim ami mar kozel 2 honapja csucsul a toronyba,mert valami eldugott kirandulas soran raktam be a toronyba.
Erdekelne,hogy miert gondolod,hogy haldoklik a jatek.
Én abban látom az elérdektelenődést, hogy nem kell barátkozni ahhoz, hogy leüss egy raidet.
Nálunk a remote teljesen leépítette a közösséget, ezzel sokan már be se lépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!