Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pokemon Go - zavar, ha szinte...

Pokemon Go - zavar, ha szinte azonnal kiraknak a gymből? Szoktál szólni annak, akit látod, hogy épp kirak?

Figyelt kérdés

Tegnap este 9-kor beraktam egy pokemont, éjfél előtt ki is rakták onnan, nem csak hogy ezért nem jár 50 coin, de mivel máshonnan is kirakták a pokemonom, ezért elértem a napi limitet és 0 coin ütötte a markom. Ha legalább az éjfélt megvárták volna, csak 3 óra van 9 és éjfél között...

A másik meg hogy egy helyen notóriusan 10-20 perc alatt kirak engem a gymből ugyanaz a felhasználó... Na ezért se jár túl sok coin...

Nektek van ilyen tapasztalatotok? Szoktatok szólni, ha látjátok, hogy nem sokkal azután, hogy bepakoltol, rögtön tamadja valaky a gymet?

jún. 8. 07:18
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Hogy milyen hatalmas gondjaid vannak... Ennél semmi nagyobb gond nincs a világban...
jún. 8. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Senki sem kötelez hogy játszd. ;)
jún. 10. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogy tudnal szolni annak aki kirakott?
júl. 9. 10:09
 4/5 A kérdező kommentje:
3, ahhoz hogy kirakjon, a gym előtt kell játszania. Tehát ha észreveszed, hogy épp kidobot, akkor a gym előtt jászik épp valaki, ha még a közelben vagy, tudsz neki szólni.
júl. 9. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:
nem is merek abba belegondolni,hogy csak a pelda kedveert epp egy nagy buszmegallo kozepen ulve kiutott valaki es korbevesznek mondjuk 50 en az utcan. vagy ul valaki a buszon , akar autoban. Komolyan odamennel hogy miert utott ki? ez a jatek.
júl. 9. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!