Titeket nem zavar, hogy a GTA 6-nak 2 főszereplője lesz?
#2: van egy beszűkült réteg, akinek minden woke, ami nem fehér keresztény heteroszexuális férfi főszereplővel van eladva. Ők szoktak felháborodni, hogy a nőknek a konyhában a helye, a négereknek a gyapotföldön, a fogyatékosoknak a tajgetosz alján, a nem heteróknak meg a lágerekben, és mindegyik kerülje el messze a filmipart.
Tudnám hol él az ilyen, buborékban (?), hogy nem veszi észre maga körül a világot, mennyire sokszínű.
Én spec örülök a női főszereplőnek. A GTA Onlineban is női karakterem van, pedig pasi vagyok.
Mondjuk a két karakter engem se nyűgöz le (a 3 pláne nem tetszett anno), én is jobban örültem volna ha marad egy, de az speciel lehetett volna a csaj, és kihagyhatták volna a hapsit, eddig úgyis az összes főszereplő férfi volt...
Amúgy ha ez szerinted woke, akkor a néger CJ is zavart a San Andreasban?
9 Van benne valami amit írsz, igen ha csak egy csaj főhős lenne az kevésbé lenne zavaró. Így úgy érzem hogy a pasi főszereplő mellé adtak egy csajt azért mert benne kell hogy legyen! Amúgy a Ballad of Gay Tony is tetszett, pedig ott is fekete volt a főszereplő.
CJ nem zavart mert ő karakter volt, volt egy sztorija. Ő az egyik kedvenc karakterem nem csak a GTA-t hanem az összes játékot figyelembe véve. De az 2005-ben volt.
Franklin meg egy totál semmilyen figura volt. Legutóbb 2 éve vittem végig a game-t de semmire nem emlékszek ami hozzá kapcsolódik. Meg hogy a végén ő dönt, hogy kivel végezzen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!