Van esélyem megkapni Xiao-t? Tizesével érdemes wishelni vagy egyesével is lehet?
Összegyűjtöttem közel 40 wish-et, hogy majd abból tuti meglesz Xiao. Hát nyilván nem lett meg, viszont megkaptam Qiqi-t aki ugye szintén 5 csillagos. Ez alatt a húsz nap alatt amíg még elérhető össze tudok hozni még negyvenet szerintem (Xianyu-ra is elcsesztem 20-at, csak mikor nem kaptam meg úgy voltam vele, hogy Xiao jobban kell). Az egyik barátom azt mondta engedjem el, ha kaptam egy 5 csillagosat akkor többet valószínűleg nem fogok.
Azért akarom nagyon Xiao-t, mert még régebben megkaptam azt a fegyvert ami neki a legjobb (az is 5 csillagos). Légyszi segítsetek :((
Illetve ha összegyűjtök egy wish-re valót akkor elkölthetem, vagy érdemesebb tizesével?
#19 igen igen, de minden kérdés alatt sok bunkó hozzászólás van, ezért számítottam erre :D de eddigi tapasztalataim (3 hónap xd) alapján a genshin community nagyon támogató :D
Huha, fogalmam sincs mennyi lehet a pity-m, ezt meg tudom nézni valahol? A wish history-ban csak a február eleji wisheim vannak, tegnap onnan próbáltam kiszámolni de a Xiao banneres wisheim teljes mértékben eltűntek onnan.
#20 Köszi, megmondom neki xd
19es vagyok:
A community vegyes, vannak rosszak, de addig örülj amíg azt a részét nem látod
Pityre pedig:
1. Nem mindegy melyik bannert nézed, lehet véletlen a standardet nézted közben?
2. Ha a simát nézted, akkor Qiqi-t próbáld megtalálni, csak ott kell lennie
3. Ha azt se látod, akkor nincs egyéb ötletem, nem volt olyan rég, hogy kitörlődjön a historyból
A nem a standardot néztem szerintem, de majd lecsekkolom mégegyszer :D
Azért is fura, mert csak a Xiao banneres wishek hiányoznak, az előtte levők megvannak :// Múlt hét elején néztem utóljára, majd még ma is megnézem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!