Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van esélyem megkapni Xiao-t?...

Van esélyem megkapni Xiao-t? Tizesével érdemes wishelni vagy egyesével is lehet?

Figyelt kérdés

Összegyűjtöttem közel 40 wish-et, hogy majd abból tuti meglesz Xiao. Hát nyilván nem lett meg, viszont megkaptam Qiqi-t aki ugye szintén 5 csillagos. Ez alatt a húsz nap alatt amíg még elérhető össze tudok hozni még negyvenet szerintem (Xianyu-ra is elcsesztem 20-at, csak mikor nem kaptam meg úgy voltam vele, hogy Xiao jobban kell). Az egyik barátom azt mondta engedjem el, ha kaptam egy 5 csillagosat akkor többet valószínűleg nem fogok.

Azért akarom nagyon Xiao-t, mert még régebben megkaptam azt a fegyvert ami neki a legjobb (az is 5 csillagos). Légyszi segítsetek :((

Illetve ha összegyűjtök egy wish-re valót akkor elkölthetem, vagy érdemesebb tizesével?

febr. 20. 19:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
72%
Ez a gyk, itt bármiért lepontoznak. Nekem volt olyan 40%-os válaszom amit később beírt valaki szó szerint, ő kapott rá 98-at. Szó szerint ugyanazt írta
febr. 28. 16:18
 12/29 A kérdező kommentje:
Hát eléggé szerencsétlen vagyok az fix, de az első 5 csillagos karaktert már kinyitottam a banner alatt, szóval a következő már elvileg Xiao lesz :D
febr. 28. 19:27
 13/29 A kérdező kommentje:
Megint összegyűjtöttem 10-et és csak Yaoyao-t meg Ningguaangot kaptam meg :( Bár ők már megvoltak szóval legalább van constallation-öm... De azért ehhez ritka szerencsétlennek kell lenni xd
márc. 1. 21:48
 14/29 anonim ***** válasza:
Még van egy kis idő, szurkolunk!
márc. 1. 22:10
 15/29 A kérdező kommentje:
Köszi :D Most belekezdtem az Aranara questbe, azzal elvileg sok primot lehet szerezni csak rohadt hosszú :D
márc. 1. 22:14
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Csináld az archon küldiket, azok is adnak szines bogyót
márc. 1. 22:18
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Ismét én volnék, #7,

A Spiral Abysst amúgy nyomasd ha eddig nem tetted volna, meg amit csak tudsz fedezz fel a mapon mert abból is jó sokat ki lehet szedni + szerintem funabb is mint csak olvasni végig.

márc. 2. 12:06
 18/29 A kérdező kommentje:

#17 csinálom az Abysst, csak elakadtam most valahol, de majd fejlesztgetek és az is meglesz :D A felfedezésből már csak A Fontain-i teleportokból hiányzik néhány, meg a sivatagban akad még, de azokat is megcsinálom :D Tényleg izgibb mint olvasgatni :D

Az Archon küldiknél úgy szoktam haladni a párbeszéddel, hogy elindítom és közben elmegyek festeni vagy takarítani. Azt hittem az Aranara-nál is lesz hang mivel mégiscsak 10 óra, de nincs és így elégé uncsi :/ De hát Xiao-ért bármit xd

Mindenesetre köszönöm a sok tanácsot és segítséget, őszintén szólva nem számítottam ekkora supportra, inkább a olyan válaszokat vártam, hogy miért nem veszel, meg ez csak ez játék, stb. Szóval kellemesen csalódtam :D

márc. 3. 01:04
 19/29 anonim ***** válasza:

Nem szabad általánosításba venni mindenkit, mivel érthetően sokan segítenek, ahol tudnak

Illetve... Hol jársz amúgy? Pity

márc. 3. 01:35
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Mert mindenki hajtott már 5*-os karira. Nekem Kazuha úgy lett meg, hogy 1 óra maradt az eventből, és még összeszedtem 160 primót. Mintha nyertem volna a lottón! :D

Mondd neki wish elött, ha nem lesz meg, letörlöd :)

márc. 3. 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!