Van esélyem megkapni Xiao-t? Tizesével érdemes wishelni vagy egyesével is lehet?
Összegyűjtöttem közel 40 wish-et, hogy majd abból tuti meglesz Xiao. Hát nyilván nem lett meg, viszont megkaptam Qiqi-t aki ugye szintén 5 csillagos. Ez alatt a húsz nap alatt amíg még elérhető össze tudok hozni még negyvenet szerintem (Xianyu-ra is elcsesztem 20-at, csak mikor nem kaptam meg úgy voltam vele, hogy Xiao jobban kell). Az egyik barátom azt mondta engedjem el, ha kaptam egy 5 csillagosat akkor többet valószínűleg nem fogok.
Azért akarom nagyon Xiao-t, mert még régebben megkaptam azt a fegyvert ami neki a legjobb (az is 5 csillagos). Légyszi segítsetek :((
Illetve ha összegyűjtök egy wish-re valót akkor elkölthetem, vagy érdemesebb tizesével?
Az elsővel egyetértek, esély nagyobb, de ha nem jön ki addig annyi, próbálj gyűjteni ahogy tudsz, ott az Abyss, napi, event, felfedezés is primora
Illetve, a végeredmény ugyanaz: harcolj a karakterért, ha kell, utólagosan kitudja mikor jön ismét
És leírásod alapján kb 60as a pityd, ha összetudsz szedni kb 20at, garantálttal kiszeded
9-es, a lepontozás indoka az, hogy nem feltétlen igaz információt írsz le, mivel a te állításod alapján "90ig ne várj semmit és akkor se biztosat" álláspont jön le
Viszont a valóság az az, hogy 90 előtt is bőven (átlagosan 75-80 között) szokta dobálni az 5*ost és ahogy írta a 8-as, nagyon szerencsétlen az, akinek el kell mennie 90ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!