Harmincasok! Emlékeztek még ezekre? (Kinder Meglepetés)
Ezek a kézzel festett figurák amikről most beszéltek ezek igen, már teljesen 90-es évek első fele, imádtam azt az időszakot :) Volt amikor majdnem a teljes széria is meglett, kikotyogtatni kinder tojásból melyikben lehet, plusz cserélgetni vagy megvenni zsebpénzből másoktól ami épp nem volt meg.
Voltak az iskolás krokodilok, ott tanárok és diákok. Kb mindig 8-10 figura lehetett 1-1 szériában. Az oroszlánok szafari témában voltak, az is nagyon jó volt. Vizilovakból én kétféle szériára is emlékszem, az egyikben mindenféle sportokat és fitnesszt végeztek, a másikban pedig nyaraltak, na talán utóbbi volt a kedvencem, ilyen trópusi nyaralás hajós téma. Ja és igen ott a gyűjtésem végefele talán az évtized közepén már a cápák jöttek, ők pedig távolkeleti aladdin féle témával voltak mind.
Ja meg voltak partyzós koktélbáros pingvinek is, ez majdnem lemaradt :D Most kicsit utánanéztem még, és tényleg 10 darabos volt minden szett. Meg voltak még manók is ilyen farmolós és kézimunkázós szettben.
Ezek a szériák futottak ott '90 és '95 között. <3 90es évek :D Főleg az első fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!