Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Harmincasok! Emlékeztek még...

Harmincasok! Emlékeztek még ezekre? (Kinder Meglepetés)

Figyelt kérdés

[link]

Már mint úgy értem, hogy konkrétan bizonyos darabokra :)

2024. jan. 21. 09:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kedvencem a fluoreszkáló szellemek voltak.
2024. jan. 22. 17:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg a jó öreg összeszerelhetős Asterix és Obelix figurák. Annál régebbre nem tudok fejben visszaemlékezni.
2024. jan. 22. 20:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Meg voltak az oroszlánok és a vizilovak, azokból volt rengeteg. Meg rémlik valami cápás sorozat is :)
2024. jan. 22. 22:31
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én kedvencem az iskolás krokodilok voltak.
2024. jan. 23. 08:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a kézzel festett figurák amikről most beszéltek ezek igen, már teljesen 90-es évek első fele, imádtam azt az időszakot :) Volt amikor majdnem a teljes széria is meglett, kikotyogtatni kinder tojásból melyikben lehet, plusz cserélgetni vagy megvenni zsebpénzből másoktól ami épp nem volt meg.

Voltak az iskolás krokodilok, ott tanárok és diákok. Kb mindig 8-10 figura lehetett 1-1 szériában. Az oroszlánok szafari témában voltak, az is nagyon jó volt. Vizilovakból én kétféle szériára is emlékszem, az egyikben mindenféle sportokat és fitnesszt végeztek, a másikban pedig nyaraltak, na talán utóbbi volt a kedvencem, ilyen trópusi nyaralás hajós téma. Ja és igen ott a gyűjtésem végefele talán az évtized közepén már a cápák jöttek, ők pedig távolkeleti aladdin féle témával voltak mind.

Ja meg voltak partyzós koktélbáros pingvinek is, ez majdnem lemaradt :D Most kicsit utánanéztem még, és tényleg 10 darabos volt minden szett. Meg voltak még manók is ilyen farmolós és kézimunkázós szettben.

Ezek a szériák futottak ott '90 és '95 között. <3 90es évek :D Főleg az első fele.

2024. jan. 23. 14:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a sportoló zsiráfok voltak a kedvenceim, de tetszettek az ókori egyiptomi macskák is, meg a foszforeszkáló fogú vámpírok.
2024. jan. 23. 17:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem több cipősdoboznyi kinder gyűlt össze a 90 es êvekben.
2024. jan. 25. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!