Hogy tetszik a GTA 6, első előzetese ?
Nektek hogy tetszik a GTA 6, első előzetese ?
Én örülök neki, de nincs az a nagy hűha.
Nosztalgikus, és a mai akciófilmekre jellemző bulizós-akció hangulatú.
Lehet nagy volt az elvárás, de nem üt nagyobbat mint bármelyik Far Cry trailer mondjuk, vagy az új Saints Row, stb.. Grafikailag RDR 2, csak másik helyen.
Nem igazán robbantotta fel a netet. Persze, rekord megtekintés, stb, mert mindenki várta, de ha ez pár éve, dlc ként jelenik meg, szerintem hasonló érzéseket vált ki.
Meg, 2025..
Na bumm..
Így hogy láttam, tudom, más az egész, de pl a Hellblade 2 várósabb.
Eddig nem érzem a hírekben sem, hogy valami hűde másabb játék trailere lenne mint a többié.
Hozzáteszem, tudom hogy a GTA online még ma is nagyon megy, így különösebb késztetés sem volt semmi újszerűre.
Nektek hogy tetszett az első trailer?
Köszi! :)
Hát, nekem sincs az a nagy hűha.. A korábbi előzeteseik (4, 5..) alapján ilyen lesz a játék is. Ami mondjuk évekkel ezelőtt sem lett volna valami átlagon felüli, mondjuk egy AC Odyssey mellett, de ha nem muszáj open worldöt mondani, a Death Stranding karakterei, főleg azok ARCAI is realisztikusabbak [link]
, már már fotórealisztikusak, vagy a Last Of Us 2..
Szóval ha ezek mellett jelenik meg így, hát egyszer végigviszem, persze, de tényleg többet vártam. De komolyan, még a Watch Dogs 2 is beugrott, pedig az sem mai game :)
De leginkább a Far Cry trailerek ugrottak be.
Igen, a gameplay még tartogathat NPC, mozgásanimáció, stb meglepetéseket..
Köszi a véleményt! :)
Jelentve.
Nem kell ugyanazt a kérdést kicsit átfogalmazva kismilliószor kiírni. 2026 előtt ugyse lesz semmi gta 6-ból
"Ez a kérdés még nem volt"
Akor ez mi?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__12492375..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!