Hogy tetszik az Assassin's Creed FILM első trailere/előzetese?
Hát a zene sztem is ratyi..
Dehogy a sztorit így elcseszni... A spanyol inkvizíció oké de sztem az assassinok inkább középkor/reneszánsz körüli korba "passzolnak". Azt reméltem Altair életéről vagy hasonló lesz de nem. Ubisoft 'modernkorban' nyomja...
Ja és milyen animus az? XD Desmond akar lenni a férfi vagy mi?
Igen, a kedves hármasnak én is akartam szólni:D
Egyébként nekem is jobban tetszett a régi Animus, de nem zavar különösképpen, hogy kicsit "felújították". Nyilván ez sokkal látványosabb lesz munka közben, mint az volt:)
Igen, erre a zenére gondoltam, 4-es vagyok :D
Animussal nincs bajom, muszáj kicsit feldobni a jelenbeli szálat, ha olyan lenne mint a játékban, halál unalmas lenne. Viszont ami zavar, hogy állítólag 65%ban fog a jelenben játszódni, és csak 35%ban a múltban... Pont fordítva lenne az ideális. Én még egy csak múltban játszódóval is ellettem volna.
( [link] )
Nekem már olyan 50-50 is jó lenne. De nagyon kíváncsi vagyok mit hoztak ki belőle:) Biztosan más lesz mint a játékok, de szerintem nem fogunk csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!