Hogy tetszik az Assassin's Creed FILM első trailere/előzetese?
2016. máj. 12. 09:32
11/14 anonim válasza:
Nyilván más lesz, hisz saját sztori, ezzel nincs baj :D Csak a hangulata legyen a helyén, eddigiek alapján azzal nincs baj. Szóval csak a forgatókönyvön múlik. Ha egy érdekes, eredeti történetet írnak neki akkor király, viszont simán haza lehet vágni az egészet egy középszerű hollywoodi klisés maszlaggal.
12/14 anonim válasza:
Nem lesz benne Desmond, én ezt sajnálom. Nekem amúgy tényleg fura ez az új animus, meg jobban örültem volna ha a játék alapján készült volna, pl megnéztem volna Altair életét vagy Ezio-ét, bár maga a játék jelenetei is alkotnak egy filmet.
Mindezek ellenére izgatottan várom. :)
13/14 A kérdező kommentje:
Már csak kicsit több, mint hat hónap, és itt is lesz:)
2016. jún. 5. 17:28
14/14 anonim válasza:
Ha egy kicsit több eszük van a trailer készítése során, akkor egyértelműen belekomponálják az Ezio's family-t. Muszáj, kihagyhatatlan. Értem, hogy a film nem Ezioról fog szólni, sőt, egyik játékhoz sem kapcsolható, új sztori, de akkor is kihagyhatatlan. Rogue, Unity, Syndicate..... ezeket a játékokat is végigkísérte ez a szám csak átdolgozták kicsit - a fő dallamok azonban így is felismerhetőek voltak. A fanok vinnyogtak volna örömükben és kínjukban egyszerre (merthát, Eziot a legtöbben imádjuk :D) De nem. Kanye West. Borzasztó. Fassbendert egyébként bírom, a francia csajtól herótom van valamiért, Jeremy Irons meg Jeremy Irons :D A trailer so-so; végre AC film, de na.... azért ez nem az 'eldobom az agyam' kategória. Kíváncsi leszek, de sejtem, mire számítsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!