Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A PC-s játék kalózkodásnak...

A PC-s játék kalózkodásnak mára már leáldozóban van és csak a szívás van vele?

Figyelt kérdés

Jópár éve nem játszom újabb játékokkal, 10-15 éve még úgy ment, hogy letorrentezte az ember a játékot, bemásolta a a crack-et és gond nélkül tökéletesen futott minden.

Manapság meg a torrent oldalakon az újabb és néhány éves játékoknál, szinte mindnél csak arról szólnak a hozzászólások, hogy nem indul, ilyen-olyan hibákkal fut, szar verzió, tölts le másikat stb..

Nekem nem sok türelmem lenne, hogy ilyenekkel szarakodjak, inkább akkor megvenném eredetiben, ha nincs rá pénz akkor meg kicsit régebbieket olcsóbban megkapja az ember stb.. Gondolom sokan így tesznek inkább ha ennyi macera és szívás van a warezolással..

Jól látom tényleg erre halad a világ, szóval leáldozóban a warez pc-n is?

2023. okt. 27. 12:43
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
51%

"dobjatok ki egy játékra csomó pénzt"

Én az emberi belefektetett munkát köszönöm meg így.(Nyilván van olyan játék amit jó messzire elkerültem.)

Ha hozza azt a szintet amit elvárok lásd pl Uncharted 2 engem nem érdekel az anyagi része.

Egyébként meg a játékoknak csak bizonyos százaléka törhető.

Lásd pl Dead Space Remake vagy COD Modern Warfare 2019

Na ezekhez kalóz még eddig nem jutott hozzá.

Egyébként nem az a ciki hogy valaki lop, (mer lehet egy diák is akinek nincs jövedelme, anya meg nem veszi meg neki anno a DOOM 3-t és 3 cd-re volt neki kiírva ismertem ilyen srácot) de legalább ne legyetek már rá büszkék.

jan. 25. 10:42
 42/46 anonim ***** válasza:
42%

Nem tudok azonosulni a törvény mániákus gyöpös agyuakal, én nagy ívben le szarom azt ki veszi meg ki nem, élvezze és játszon, amíg nem ártasz másnak nem követsz el bünt, senki testi épségét nem kockáztatja azzal senki ha letölt egy játékot, még csak igazi" lopásnak sem minősíthető... pl nem megy el a piacra el lopni Julcsi nénitől a sajtot, de ezt úgy sem fogja felfogni az ilyen "becsületes törvényt tudó ember,aki köteles igazságot hozzni, mert egy játekot letöltni nagy bűn" szánalmas, én régebben ps2 játékokat töltöttem le mert egy vasam se volt rá, most pedig veszem a játékokat ps5re és steamra is, de ha van egy játék ami fent van torrenten és ki akarom próbálni még szép hogy letöltöm. Az én véleményem se lesz népszerű mert mocskos tolvaj vagyok, És igen büszke vagyok hogy nem baszogatom a hátrányos helyzetűeket, csak mert játszanak, mai napig letoltok bárkinek bármit és ki is írom. 😁

Aki akkar írjon privátba, segítek bármiben játékot illetően természetesen ingyen.

jan. 25. 11:30
 43/46 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudom egyes embereket miért zavarja hogy mások torrenteznek, az emberek relatíve kis %-a csinálja mert sokszor elég kockázatos, nem ettől mennek csődbe a kiadók. Ha annyira zavarja őket akkor torrentezzenek ők is lol.
jan. 25. 18:47
 44/46 anonim ***** válasza:
53%
Akkar hány kérdéshez tévedek ilyen témában, mindig van olyan aki mást csesztett, a torrentezők senkit sem baszogatnak, úgy hogy latszik ki az idióta.
jan. 25. 21:14
 45/46 anonim ***** válasza:
71%
Anyázni apázni pedig gyerekes, és nagyon gáz.
jan. 25. 21:17
 46/46 anonim ***** válasza:
0%
Csak a szellemileg károsult barmok szerint, igazi "lopás" máshonnan játékot leszedni, hogy miért arra jó példa 18:04
jan. 26. 07:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!