Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A PC-s játék kalózkodásnak...

A PC-s játék kalózkodásnak mára már leáldozóban van és csak a szívás van vele?

Figyelt kérdés

Jópár éve nem játszom újabb játékokkal, 10-15 éve még úgy ment, hogy letorrentezte az ember a játékot, bemásolta a a crack-et és gond nélkül tökéletesen futott minden.

Manapság meg a torrent oldalakon az újabb és néhány éves játékoknál, szinte mindnél csak arról szólnak a hozzászólások, hogy nem indul, ilyen-olyan hibákkal fut, szar verzió, tölts le másikat stb..

Nekem nem sok türelmem lenne, hogy ilyenekkel szarakodjak, inkább akkor megvenném eredetiben, ha nincs rá pénz akkor meg kicsit régebbieket olcsóbban megkapja az ember stb.. Gondolom sokan így tesznek inkább ha ennyi macera és szívás van a warezolással..

Jól látom tényleg erre halad a világ, szóval leáldozóban a warez pc-n is?

2023. okt. 27. 12:43
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
0%
#20: Sehol nem írtam, hogy félek tőle, de gondolom azt se tudod mi az, ha már így reagáltál.
2023. nov. 1. 14:13
 22/46 anonim ***** válasza:
0%
DRM xD Pedig írtad hogy jobb kalózkodni mint DRM-es játékok és klienseket futtatni. :D
2023. nov. 1. 14:17
 23/46 anonim ***** válasza:
0%
#22: Mert nem egyértelműen az? 🤣🤣🤣🤣🤣 Nyilván nem multiplayer játékokra gondoltam, hanem olyanokra, amivel amúgy is egyedül játszánál ember.
2023. nov. 1. 14:19
 24/46 anonim ***** válasza:
0%

Csak a munkanélkülieknek,diákoknak, vagy akik még szüleik nyakán élnek. :D Nekik valóban az. :D Tehát mindenki számára aki képtelen magától az életre. :D

Ilyen felfogás mellett csodálkozunk hogy ma már miért csak 1-2 játékhoz van fejlesztők által készített magyar felírat. Mivel magyarok lopják, mintsem veszik a játékot. xD

2023. nov. 1. 14:22
 25/46 anonim ***** válasza:
0%
#24: Jó lehet ilyen álomvilágban élni, mint te. Hol írtam, hogy én nem vettem meg játékot soha? Elég erős tévképzeteid vannak.
2023. nov. 1. 14:25
 26/46 anonim ***** válasza:
0%
Nem írtad az igaz. Viszont azok után amennyire támogattad a warez-t eléggé egyértelművé tetted melyikre hajlasz inkább. :D
2023. nov. 1. 14:28
 27/46 anonim ***** válasza:
0%

"Mivel magyarok lopják, mintsem veszik a játékot."

Minden játékom eredeti és nem egy játékot premiernél vettem meg.

Annyira lopom a játékokat, hogy az egész főiskolai ösztöndíjamat eredeti játékokra költöttem anno.

(Mondjuk, hogy a videojátékozás megítélése milyen 30 felett és ez menyi embernek nem tetszik az más, de nem akarok erre elmenni.)

Sőt annyira lopom a játékokat, hogy csak a Forza Horizon 2 miatt vettem külön egy Xbox One-t pedig X360-ra volt tört is.

Lopni megyünk lopni. Szánalmas.

Csak a videojátékokra elköltöttem vagy 5 milliót.

Ebbe nem számoltam bele a konzol, pc és pc alkatrészek részt.

De most legutóbb az In This Moment – Godmode című albumát is loptam.

2023. nov. 1. 16:55
 28/46 anonim ***** válasza:
88%

A kalózkodás sosem fog leáldozni az alábbiak miatt:

- amibe nem tesznek bele Denuvot, azt 1 nap alatt feltörik és a több 100 torrent oldalra pillanatok alatt felteszik. Jelen állás szerint kizárólag 1 valaki tud Denuvot crackelni, de ez a közeljövőben nem biztos hogy így lesz. Másrészt nem mindenki akar Denuvot tenni a játékába, mivel jelentősen csökkenti a teljesítményt.

- nincsenek régiós árazások. Egy indiainak kb. 1 havi fizetésbe kerül egy tripla A játék, még szép hogy le fogja torrentezni.

- manapság egyre könnyebb lesz lekalózkodni a játékokat, nagyon sok helyen már crackelni se kell, semmit se kell beállítani. Szimplán betesznek egy file-t ami 1 kattintással megcsinálja az összes folyamatot. Ezek a repackek.

- Aki ésszel torrentezik, az pillanatok alatt megállapítja egy torrentről, hogy megbízható vagy nem. Megnézni a kommenteket, lefuttat pár vizsgálatot a torrentre, hogy talál-e benne vírust, megnézi milyen fileokból áll a torrent stb... Minek költsön valaki 60 eurót egy játékra, amennyiben egy kis utánajárással ingyen is megtudja szerezni?A fejlesztőket meg nem kell félteni, mivel így is relatív kis %-a a játékosbázisnak, aki letorrentezi a játékokat.

2023. nov. 6. 14:02
 29/46 anonim ***** válasza:
37%

Ha az ember meg tud venni 1 olyan PC-t amin mai játékok elmennek, akkor nehogy már a játékokra ne teljen...

2023. nov. 6. 19:05
 30/46 anonim ***** válasza:
31%
Ami pedig a Denuvo-t illeti az a teljesitmény esés csak a kalóz f#szok dumája. Nem 1 játékom van Steam-en ami Denuvos, se a régi, se a mostani gépemen nem voltak gondjaim velük és a régi gépembe antik vga volt(1gb)
2023. nov. 6. 19:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!