Megéri játszani a Starfield-et ha a következőt gondolom róla?
Először is, amit gondolok róla.
A játékban túl kis méretű területek vannak, rettenetes mennyiségű töltőképernyő, túl hosszú animációk, a párbeszédeknél, hogy az npc beleáll a képünkben egyszerűen rossz.
A játék elnevezése: "Starfield" téves, itt csak illúziók, és hatalmas 2D vagy 3D a bolygó gyűrűit megtekintve objektumok vannak az "űrben" amiken átmész, ha túl közel érsz hozzájuk, így hát semmi értelme nincsen az űrben utazni, ami csak egy négyzet, űr textúrával.
Az "űrben" való csata. Hogy őszinte legyek, nem lehet érezni a sebességet, azt se lehet érezni, hogy tényleg mész ott valamerre, én úgy érzem magamat amikor ezt látom, mintha, valahová be lennék zárva, egy nagyon szűk helyre.
Az ellenségek, könnyűek, maximum több életerejük van, de semmi nehézsége nincsen a játéknak, az alacsony gravitációs helyeken, közelharci fegyverrel könnyen legyőzöd az élőlényeket, ugrálva.
Spoiler-t tartalmazó dolog következik! -->
A templomokból ahonnan szerzed az erőket, meg kell csinálni, egy hosszú időt igénybe vevő puzzle-t. Aminek a szép animációkhoz van köze.
Szóval igen, nagyon unalmas, és rossz játéknak gondolom, hiányzik belőle az, ami a Skyrim-ben megvan. A véleményem persze változhat, le is írom, hogy mi kell ahhoz, hogy változzon.
Először is, 1000 bolygó van a játékban. Ha legalább egy pár darab olyan bolygó lesz benne, ami érdekes, és akkor a területe mint a Skyrim map területe, akkor az érdekes, és már jobban érdekel a dolog. De, ha az összes bolygó megfog kérni, hogy "Nyisd meg a térképet, és teleportálj eggyel arrébb" (Elnézést kérünk, de nem voltunk képesek megoldani, hogy a bolygó tényleg bolygó legyen).
Vagyis, ha ez történik, 15 perc séta után, minden bolygón, akkor az nem bolygó, hanem egy barlang, ami skybox-ot kapott, (csillagosat).
120Gb körül van a játék, csak ezért gondolom ezt. Ha 120gb-os egy játék, és a Skyrim csak 15-20gb-os, akkor nagyon remélem, hogy nem csak az 1000 bolygó textúrája van benne, hanem egy terület is. De őszintén, pontosan ez a probléma.
Láttam egy videót, ahol hdd-t és ssd-t összehasonlítanak, ami azt illeti, hdd-n akadt a játék. És most képzeljünk el, egy Skyrim mapot ebben a játékban. Ha azt nézzük, hogy csak 15 percen belül átsétálhatsz itt egy "Bolygót" akkor egy Skyrim méretű map-nak, hatalmasabb lenne az igénye, és talán nem is működne ennél a játéknál. Ha csak nincsen olyan megoldás nekik, ami segítene a működésnél.
Űrben alapból nem éreznéd a haladási sebességet, mégha több ezer kilóméter/órával mennél is.
Én amúgy nem játszottam a Starfielddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!