Ez egy Starfield Skyrim Referencia?
Figyelt kérdés
Mentem egy bolygón, majd a távolban láttam egy hegyet, mintha, a hegy a talajból felfelé menne, vagyis, a bolygót körbe lehet járni, és van rendes gravitáció! És, nagyon ismerős dolgot láttam, bár nemtudom eldönteni, hogy ez skyrim dolog e vagy sem.
2023. szept. 2. 04:06
1/9 A kérdező kommentje:
A bolygó amúgy a Podius, ha minden igaz akkor rajta kell legyen. Még akkor is ha procedúrális a generáció.
2023. szept. 2. 04:09
3/9 anonim válasza:
Mármint arra gondolsz, hogy egy hófedte hegyvonulat csak Skyrimban lehet?
4/9 anonim válasza:
Szerintem túl sokat látsz bele egy egyszerű képbe.
5/9 anonim válasza:
Ha találsz egy sivatagos bolygót az fallout "referencia" lesz?
6/9 anonim válasza:
Ennyire ostoba csak nem lehet senki sem.
7/9 anonim válasza:
Ha annyira valamit bele akarnak csempészni ennél azért értelmesebb lesz és egyértelműbb.
8/9 A kérdező kommentje:
Akárhányszor csak megközelítem, azt írja, hogy [File found, keep resources] nemtudom mit jelent.
2023. szept. 6. 02:06
9/9 anonim válasza:
Maradok a No Mans Skynál, mint ötletgazda, majd pár év mulva, ha már kellő bugot kiírtottak vissza nézek erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!